Mézeskalács

Naranccsal töltött kacsa

Hozzávalók:

1 db kisebb pecsenyekacsa
3 db narancs
2 db alma
10 dkg mazsola
1 db zsemle
só, bors, majoránna

Elkészítés:

A kacsa belsejét dörzsöld meg sóval és majoránnával, az alma és a narancs héját hámozd le, a gyümölcsöket vágd fel kockákra, a zsemlét áztasd be kevés vízbe.
A kockára vágott gyümölcsöket keverd össze a kicsavart zsemlével és a mazsolával, dolgozd össze alaposan, és töltsd meg vele a kacsa belsejét. Zárd le hústűvel, és fektesd egy tűzálló tálba. Önts alá kevés vizet, és 1-1,5 óra alatt süsd ropogósra, időnként locsolgasd meg a levével.

Körete: krokett vagy rizibizi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése