Mézeskalács

Cora karácsonyi nyereményeső

A Cora megkönnyíti a karácsonyi készülődést és számtalan ajándékkal kedveskedik vásárlóinak az ünnep alakalmából!

Cora karácsonyi nyereményesőHazánkban a karácsony az egyik legfontosabb ünnep az évben. Karácsony napján összegyűlik az egész család, hogy a feldíszített karácsonyfa alatt megajándékozzák egymást, elfogyasszák a gondosan elkészített ünnepi menüt.

A karácsony, azonban ha jól belegondolunk, nem csupán két napból áll. Az ünnepet hosszú készülődés előzi meg, így már egész december hónapot belengi a karácsony varázslatos hangulata.

Környezetünk ünnepi fényekbe öltözik, a levegőben fahéj és narancs illat száll, mi pedig elmerülünk az ünnepi forgatagban. Szabadidőnket ajándékok felkutatásával, az ünnepi menüsor összeállításával töltjük, hogy azon a bizonyos estén minden a lehető legtökéletesebb legyen, minden kedves arcra mosolyt tudjunk csalni.

A Cora ebben a készülődésben szeretne segítséget nyújtani a család apraja-nagyja számára és számtalan akciót, ötletet és nyereményt kínál kedves vásárlóinak.

Az ünnep alkalmából a Cora fantasztikus nyereményjátékkal kedveskedik, hogy a szerencsés nyertesek karácsonya még gazdagabb legyen. Az ünnepi ajándékeső keretében gazdára talál 50 db Íz és Hagyomány szakácskönyv Buday Péter mesterszakács tollából, 30 db 50.000 Ft értékű Danubius Hotels ajándékutalvány, egy kétszemélyes sí út Franciaországba, valamint a Tefal 300.000 Ft értékben hozzájárul egy szerencsés játékos konyhájának berendezéséhez.

A számtalan ajándék mellett a Cora tanácsokkal, ötletekkel is szolgál a karácsonyi készülődéshez.

A www.cora.hu oldalon ajándékvásárlási tippekkel szolgálunk, hogy a család minden tagjának megtaláljuk a leginkább megfelelő ajándékot. Az oldalon ünnepi receptválogatás is várja az érdeklődőket, melynek segítségével az ünnepi menü elkészítése gyerekjáték lesz, hisz a receptek között többek között árkategória szerint is válogathatunk, ráadásul akciós termékajánlatokat is találhatnak a böngészők a hozzávalók beszerzésének megkönnyítéséhez.

A Cora a legkisebbekről sem feledkezik meg! Meseíró pályázatot hirdetett, ahol a kicsiknek egy hangulatos karácsonyi képről kell történetet kerekíteniük.

Cora karácsonyi nyereményeső

Hogy részesei lehessük a Cora karácsonyi csodáinak, nem kell mást tennünk, mint betérnünk a meghosszabbított ünnepi nyitva tartással reánk váró Cora áruházak egyikébe.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top