Hozzávalók:
- 2 db narancs,
- fél kiskanál szegfűszeg és fahéj,
- 4 evőkanál kakaópor,
- 6 dl tej,
- 1 dl csokilikőr,
- tejszínhabspray,
- 1-2 kiskanál cukrozott narancshéj,
- 8-10 szem kockacukor
Elkészítés:
A narancsokat alaposan mosd meg, és vágj vékony szelet karikát belőle. Néhány szem kockacukrot dörzsölj át jó alaposan a narancs héján, hogy átvegyék a gyümölcs aromáját.
Forralj fel 2 dl vizet a kockacukorral és a kakaóporral. Öntsd hozzá a tejet, kevés csokoládélikőrt, szórj bele szegfűszeget, fahéjat, és melegítsd át.
Csészébe téve önts rá kemény tejszínhabot, és szórd meg cukrozott narancshéjjal.