Mézeskalács

Karácsonyi vacsora: az első ötlettől a tálalásig

Mindenki jól ismeri a karácsonyi vacsorák különleges hangulatát: az asztalon gyönyörű teríték, meghitt gyertyafény, ízletes falatok. Együtt a család minden tagja az asztal körül. Az ünnep elkezdődött...

Karácsonyi vacsora: az első ötlettől a tálalásigA konyhában forgolódó hölgyek és szakácstudásukat csillogtató urak azonban jól tudják, hogy hosszú út vezet egy ilyen önfeledt családi eseményhez. Érdemes idejében tervezni, hiszen az ünnepi vacsora gondos előkészítést igényel!

Az Auchan karácsonyi honlapja segít a készülődésben! Nagyon egyszerű dolga van, csak kattintson az alábbi linkre: http://www.karacsony.auchan.hu/

Csak egy gombnyomás és máris hasznos tippeket és nagyszerű recepteket találhat. Weboldalunk végigkíséri a készülő ünnepi vacsora minden mozzanatát, az első ötlettől a terítésig. Haladjunk szépen sorban…

Az első lépés kitalálni a karácsonyi menüt. Ez talán egyszerűen hangzik, de ha belegondolunk, több szempontnak is meg kell felelni: legyen ízletes, legyen tradicionális, legyen kedvére mindenkinek a családban és még sorolhatnánk. Honlapunk segít a döntésben, hiszen számos ötletet talál, amelyekből kedvére válogathat.

Karácsonyi vacsora: az első ötlettől a tálalásig

Miután kitalálta, hogy mi lesz a vacsora, be kell szerezni a hozzávalókat. Mivel úgyis az Auchan honlapján jár, nem tart sokáig átnéznie a kínálatot és az árakat. Nálunk egy helyen beszerezheti a szükséges alapanyagokat és még spórolhat is.

Most jön a legkényesebb rész, az elkészítés! Egy jó recepttel azonban könnyen veheti ezt az akadályt is. Érdemes a weboldalunkon található kitűnő receptleírásokat figyelmesen böngésznie. A receptekhez egy gyors kattintással eljuthat: http://www.karacsony.auchan.hu/recept_ajanlo.htm

Karácsonyi vacsora: az első ötlettől a tálalásigHa csak egy új trükköt vagy ötletes módszert sikerül felfedeznie, máris megérte!

A karácsonyi honlapunkon mindezen túl rengeteg tippet adunk a terítékhez is, hiszen az is nagyon fontos része a karácsonyi vacsorának.

Ilyenkor még van idő beszerezni a hiányzó darabokat, pótolni a süteményes tálat vagy kiegészíteni a pohárkészletet. Sőt! Az ét- és pohárkészletek ajándéknak is kitűnőek.

Az Auchan áruházak az ünnepek alatt is minőségi termékekkel és alacsony árakkal várják! Pihenésben és meglepetésekben gazdag ünnepeket kívánunk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top