nlc.hu
Mézeskalács
Villámgyors desszertek sütés nélkül

Villámgyors desszertek sütés nélkül

Sütés nélkül, 20-30 perc elkészíthető édességeket ajánlunk. A hűtési időt azért számold bele!

A csokoládéval  hidegben és melegben se lehet nagyot tévedni, ezért akár a családnak akarsz jót tenni, akár vendégeket vársz, mindenképpen telitalálat egy csokoládémousse. Nem kell hozzá más, mint egy konyhai robotgép, illetve a minden háztartásban megtalálható kézi mixer, meg 20 perc, míg összedobod az egészet. Utána be a hűtőbe, és mehetsz is a dolgodra.

Villámgyors desszertek sütés nélkülHa úgy szeretnéd, hogy félig „fagyi” legyen, dobd be két órára a mélyhűtőbe, úgy is nagyon szuper lesz. Sőt, akinek nem elég a kinti meleg, 3-5 percre a sütőbe is beteheti  a hőálló szufléformákat, így a mousse-nak lesz egy külső kérge, belül pedig folyós marad.  A receptért kattints ide!

Villámgyors desszertek sütés nélkülA hagyományos tejberizs felturbózott változata is kiváló édesség lehet a meleg napokon, ezúttal  banánnal és illatos fűszerekkel kísérleteztünk. A pisztácia nagyon jót tesz neki, ne rakd bele az összeset, hagyj a tetejére is!  Nagyjából 30 perc alatt megvan, és csak egy lábos lesz koszos. Érdekel a dolog? Kattints a receptért!

A gyümölcssaláta önmagában is finom, ezt nem vitatjuk, de ebben az esetben is tudod fokozni az élvezeteket, ha szerzel a párkányon lévő cserépből egy kis mentát, illetve készítesz a tetejére egy gyümölcsös krémet.

Villámgyors desszertek sütés nélkülMivel szezonja van, áfonyával és szederrel ajánljuk – ha a krémhez nem kapsz crème fraiche-t, akkor használj helyette magas zsírtartalmú tejfölt. Az elkészítése 20 percet vesz el az életedből, és még akkor is belefér egy adag, ha éppen a bikinis fellépésre gyúrsz. A receptet itt megtalálod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top