Mind a tíz ujjad megnyalod: csokis-narancsos sajttorta

nlc | 2019. December 02.
A narancs és a csokoládé mindig tökéletes kombináció!

Csokis-narancsos sajttorta

Fotó: iStock

Hozzávalók:

Elkészítés:

  1. A sajtkrémet simára kell keverni, majd hozzá kell adni a cukrot és a tejszínt, és tovább keverni az egészet, amíg sima lesz.
  2. Egy kis lábasban a frissen facsart narancslét fel kell forralni, bele kell tenni az apróra tört csokoládét, és addig kell keverni, amíg lágy, sima masszává válik.
  3. A narancsos-csokoládés masszát óvatosan és fokozatosan a sajtkrémes masszához kell önteni.
  4. Ezután egyesével a masszához kell adni a tojásokat. Minden egyes tojást jól el kell dolgozni a masszában.
  5. A csokoládés-narancsos-krémsajtos masszát óvatosan a vajas-kekszes alapra kell önteni, majd a torta mehet a sütőbe, körülbelül 45 percig kell sütni 180 fokon, légkeveréssel.

via

Exit mobile version