Csodaszép a kinézete, mesés az íze, és 10-15 perc alatt összedobható. Aki nem szeret sütni, annak igazi Jolly Joker-desszert!
Melegítsünk fel fél liter tejet. Közben összekeverünk 2 egész tojást és egy sárgáját 25 gramm kristálycukorral, 2 púpozott teáskanál kukoricaliszttel és 2 teáskanál vaníliakivonattal. Keverjük csomómentesre. Öntsük bele a meleg tejet, de úgy, hogy közben folyamatosan keverjük a krémet.
Amint kész, mehet vissza a lábasba. Kevergessük alacsony fokozaton, amíg be nem sűrűsödik.
Amikor a krém már elég sűrű, vegyük le a tűzről és hagyjuk hűlni.
Béleljünk ki (300 gramm) málnával vagy eperrel egy nagyobb üvegtálat, szórjuk az aljára. A következő réteg a citromkrémmel megkent babapiskóta lesz. Törjük el a babapiskótákat, kenjünk meg az egyik felét, majd rakjuk rá a másikat, mintha egy szendvics lenne. Fektessük ezeket a gyümölcsrétegre, majd locsoljuk meg 8 evőkanál limoncellóval. (Ha magasabb falú az üvegtál, akár dupla rétegeket is csinálhatunk.) Kenjük a piskótaréteg tetejére a kihűlt vaníliakrémet. Verjünk fel 2 dl tejszínt, és kanalazzuk a tejszínhabot a vaníliaréteg tetejére. Ezután szórjuk meg durvára vágott pisztáciával és pár szem gyümölccsel. Tegyük egy éjszakára a hűtőbe.
Figyeld meg, az egész család odalesz érte!