Nyereményjátékok

Kriston Andrea Intim Torna

Nem könnyû manapság nőnek lenni, hiszen azt várjuk magunktól, hogy szemre vonzó nõk legyünk, magunkban viszont férfiakat is megszégyenítõ erõvel rendelkezzünk. Ez a könyv segíthet ebben.

A rohanás, a stressz, a rengeteg munka szervezetünk női erejének gyengülésével járhat. Ez a könyv a nőknek szól (a férfiakért is), életkortól függetlenül. Testünket, lelkünket nőnek kijáró eszközökkel érdemes védenünk, kényeztetnünk. Belső izmaink csak karbantartással őrzik meg erejüket. Nincs az a nő, aki elmondhatja, hogy rejtett testtájain is edzett, ha nem edzi magát. A KRISTON INTIM TORNA egy életre szóló programot nyújt: ha valaki követi útmutatásait, tíz hét alatt 132 százalékos fejlődést érhet el altesti záróizmain. A könyv az arcbőr, a mell fiatalságának megőrzéséhez és a menstruáció örömteli megélésének eléréséhez is jó tanácsokkal szolgál.

A szerző legfőbb célja, hogy segítsen megóvnunk magunkban a NŐT ebben a változó világban.

Az ürítésben, a szexualitásban és a hasi szervek támasztásában szerepet vállaló medencealapi izmok csak megfelelő karbantartás esetén tudják feladatukat ellátni. Tréning hiányában ez az izomterület is elgyengül, melynek következtében megjelenhet az akaratlan vizeletvesztés, kitágulhat a hüvely, a végbél, és megjelenhet az aranyér.

A könyv segítségével mindenki – életkortól függetlenül – megerősítheti a rejtett izmait, növelheti az altest gyulladásokkal szembeni ellenálló erejét, megtanulhatja, miként védje a húgyhólyag, a méh, és a végbél területét a süllyedéstől.

Az Intim torna “mellékhatásaként” a szexuális élet színesedik, örömtelibbé válik és ez nem mellékes, hiszen a párkapcsolatot minden erővel védeni érdemes.

Különösen ajánlott: kismamák felkészülő programjába, szexuális életet élőknek, változókorban, illetve arra való felkészülésre, altesti műtétek előtt, illetve után. A tornához semmilyen eszközre nincs szükség.

Az Intim Torna férfiak számára is ajánlott a szexualitásban résztvevő izmok erősítésére, a potencia növelésére, prosztata műtét után, illetve aranyér esetén.

Kriston Intim Torna
Szerző: Kriston Andrea – Dr. Ruzsonyi Péter
Kiadja: Sanoma Budapest Rt., 2004.
Fogyasztói ár: 2900 Ft

A könyv a Nők Lapja médiatámogatásával jelent meg a Nők Lapja Műhely harmadik kiadványaként.

A könyvet itt rendelheted meg »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top