Advent nyereményjáték
Szponzorált tartalom

Embryolisse – egy francia titok, amire a bőrgyógyászok és a sminkmesterek is esküsznek

Az Embryolisse egy valódi francia sikertörténet, ami 1950-ben kezdődött, a Lait-Crème Concentré, azaz a tej-krém koncentrátum megalkotásával.

Adventi játékunkon 2 féle sminkcsomagot nyerhetsz, melynek tartalma:

1 db OMBRE PREMIERE EYESHADOW szemhéjpúder, 1 db VERT LAMÉ 906 ROUGE COCO GLOSS FLAMING LIPS szájfény 812 és 1 db LE VERNIS körömlakk FLAMBOYANCE 918.

A másik csomag tartalma 1 db OMBRE PREMIERE EYESHADOW szemhéjpúder, 1 db CUIVRE LAMÉ 907 ROUGE ALLURE VELVET matt rúzs No5 és 1 db LE VERNIS körömlakk OPULENCE 917

 

A termék mára meghódította a világot, a kultikus státuszhoz azonban kalandos út vezetett. Egy párizsi klinika falain belül született meg, máig patikák forgalmazzák, mégis a világ vezető sminkmestereinek vált nélkülözhetetlen csodafegyveréve. Sokáig orvosi javallatként terjedt, utána a jól értesült színésznők, modellek, európai bárónők titkos szépségtrükkjeként, mára pedig nem hiányozhat a kifutók és a vörös szőnyegek legcsodásabb sminkjei alól, legyen szó Párizsról, New York-ról, Milánóról vagy Hollywood-ról.

A kezdetektől családi kézben lévő Embryolisse következetes filozófiát követett, és sosem kötött kompromisszumot. Az egészséges bőr és a látható szépség egyaránt vezető tényező volt minden termékfejlesztés során.

Az Embryolisse mindent megad, amire a bőrnek szüksége van, hogy egészséges, fiatalos és szép legyen: feltölti, kisimítja és ragyogóvá varázsolja. Még a legszárazabb és legérzékenyebb bőr is visszanyeri komfortérzetét. A márka viszonylag egyszerű, letisztult formulákkal dolgozik, ami nem tartalmaz felesleges összetevőt, nehogy véletlenül érzékennyé tegye a bőrt. Minden, ami belekerül, lényeges és szigorúan ellenőrzött: a megfelelő hatóanyagok az éppen megfelelő dózisban. Elsőbbséget élveznek a növényekből és gyümölcsökből kinyert természetes alapanyagok úgy, mint a shea vaj vagy az aloe vera, illetve gyakran előfordul még az öko-barát szója protein, méhviasz, hialuronsav és kollagén.

Az Embryolisse azonban nem csak termékként, hanem vállalatként is világos, átlátható értékeket képvisel. Talán ennek is köszönhető folyamatos növekedése. A generációk óta anyáról lányára szálló titok nem titok többe. A szájhagyomány útját lassan elhagyva, a tízmilliomodik eladott terméken is túl, mára minden kontinensen jelen van. 16 országban kapható, köztük 2018 óta itthon, Magyarországon is.

Tudj meg többet a márkáról itt

Dovex advent nyeremény

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top