Advent nyereményjáték
Szponzorált tartalom

Embryolisse – egy legendás patikai márka a divatvilág reflektorfényében

A divatbemutatók kulisszái mögé nézve gyorsan rájövünk, hogy mik az állandó elemek. A gyönyörű ruhák és modellek, a már-már káosznak tűnő sürgés-forgás… és az Embryolisse szinte minden sminkasztalon.

Adventi játékunkon megnyerheted az 5 db Embryolisse arckrém egyikét!

Az Embryolisse története 1950-ben kezdődött egy párizsi klinika bőrgyógyászati osztályán az azóta ikonikussá vált termékük, a Lait-Crème Concentré (tej-krém koncentrátum) megalkotásával. A márka a kezdetektől őrzi a patikai jellegét, ezért is tűnhet könnyen úgy, hogy egyszerű, letisztult megjelenésével kissé kilóg a kifutók csillogó világából, pedig valójában régóta titkos csodafegyver a világ vezető sminkmestereinek kezében.

Ha nem hallottál volna még erről a csodakrémről, abban sincs semmi meglepő, hiszen elsősorban szájhagyomány útján terjedt egyfajta jó tanácsként generációk óta. Az Embryolisse – a Lait-Crème Concentré-vel – együtt azonban idén megérkezik Magyarországra is, ezért érdemes közelebbről megismerkedni a termékekkel.

Dovex advent nyeremény

A Lait-Crème Concentré ideális hidratáló tej minden körülmények között, minden bőrtípusra. Többfunkciós ápolás, amely akár különbözőképpen is felhasználható: make-up bázis, ami hidratál és véd, szépség maszk, arctisztító és sminkeltávolító. Nyugtatja a bőrt napozás, borotválkozás után. Az eredmény pedig a komfortosabb, rugalmasabb és tápláltabb bőr, simább tapintással, puhább érzettel.

A márka természetesen folyamatosan bővítette a termékkínálatát. Ma már számtalan bőrproblémára és területre kínál célzott megoldást, legyen szó akár teljeskörű arcápolásról, vagy a külön a profi sminkesek igényeire szabott Artist Secret kollekcióról.

Tudj meg többet arról, hogyan hozd ki bőröd maximális szépségét az Embryolisse-szal itt

Dovex advent nyeremény

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top