Advent nyereményjáték
Szponzorált tartalom

Minipolisz – A hely, ahol te is felnőtt lehetsz!

Kreatív, látványos és élvezetes interaktív kiállítás gyerekeknek és családoknak Budapest szívében, a Király utcában!

Játssz adventi játékunkon és nyerd meg a Minipolisz családi belépők egyikét!

A MiniPolisz egy olyan különleges világ, ahol a 3-12 éves korosztály játszva ismerkedhet meg a számukra elérhetetlen „felnőttes” dolgokkal. A folyamatosan megújuló helyszíneken a kicsik egy teljes mértékben a méreteikre szabott, felépített városban egy időre belebújhatnak a felnőttek bőrébe. Kipróbálhatják magukat a nagyok áhított világában, így olyan tevékenységekben is részt vehetnek, amelyekből többnyire „tiltva” vannak. Az 1000 m2-es minivilágban néhány órára feje tetejére állnak a megszokott hétköznapok, és így lehet belőlük néhány órára bolti eladó, pénztáros, postás, darukezelő, bankos, virágárus, manikűrös de akár már állatorvosként, mozdonyvezetőként vagy tejtermelő gazdaként is bizonyíthatják rátermettségüket.

Minipolisz KertészetMiniPolisz az „Edutainment” szellemiségének első számú helyszíne Magyarországon, azaz, ahol játszva ismerkedhetnek meg a király utcai gyerekváros alkalmi városlakói a számukra elérhetetlen „felnőttes” dolgokkal. Az egyes helyszíneken, “városrészekben” szakképzett animátorok irányításával a kicsik játékosan tanulhatnak. A MiniPolisz egy új koncepcióban vezetett játékélményt nyújt, melyben játékos köntösbe bújtatva jutnak a gyerekek az életben használható praktikus információkhoz.

Minipolisz SzületésnapA MiniPoliszba látogató óvodás és iskolás csoportok számára díjmentes, élményközpontú, interaktív tanórák igényelhetők szakképzett oktatók előadásában. Felejthetetlen élményeket szerezhet a MiniPolisz születésnapi helyszínként is. A foglalások valós időben, azonnali visszaigazolással elvégezhetők a gyerekváros weboldalán!

Minipolisz GipszkorszakA gyermekek által kedvelt szerepcserés szituációkban izgalmas kalandokat élhetnek át a gyerekek és családjuk a MiniPoliszban.

Minipolisz Facebook oldal »

Minipolisz adventi játék

Gyümölcslégyár

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top