Advent nyereményjáték
Szponzorált tartalom

SPARK by Pelote Christmas Selection

A Spark by Pelote idén egy különleges karácsonyi válogatással kápráztatja el vásárlóit.

Adventi játékunkon megnyerheted a különleges SPARK by Pelote 2 db-os karkötő szettet!

Spark by Pelote karkötő

A SPARK by Pelote Christmas Selection kollekció uralkodó színei, a fehér, az arany és az ezüst eleganciát, ünnepi hangulatot varázsolnak a készülődés, várakozás izgalmas időszakába.

Spark ékszer advent

Minden egyes SPARK karkötő más és más, mert a pici, csillogó Swarovski kristályokat ügyes kezek, egyesével szeretettel fűzik fel, hogy a szikrázó gömböcskék viselőik csuklóját díszíthessék.

Spark ékszer advent nyeremény

Az aktuális válogatásban az apró csillogó kristálygömböket igazgyöngyökre emlékeztető Swarovski kristálygyöngyökkel, féldrágakövekkel, ásványokkal és ezüsttel kombináltuk.

Az arany, az ezüst színű achát, a hegyikristály vagy akár a Swarovski rose gold gyöngyökből álló karkötők kifinomult eleganciát sugároznak, így méltó kiegészítői lehetnek ünnepi öltözékünknek.

Spark ékszer advent nyeremény

A több színben rendelkezésre álló, ezüstláncra fűzött Swarovski kristálygömbök, mint apró hópihék díszítik viselőik csuklóját. Viselhetjük külön, vagy akár együtt többi SPARK karkötőnkkel.

Spark ékszer advent nyeremény

Hófehér és ezüst színben pompázó DROP ezüst nyaklánc, a havas tájakat idézi. Viseld az adventi időszakban, csempészd be a közelgő ünnep varázsát már a hétköznapokba, majd szikrázz benne a fa alatt is!

Spark ékszer advent

spark by pelote logo advent nyereményFedezd fel CHRISTMAS SELECTION kollekciónkat, és aranyozd be szeretteid karácsonyát csillogó SPARK by Pelote karkötővel és DROP nyaklánccal!

SPARK

SPARK Yourself!

Szikrázz Te is!

A SPARK by Pelote elérhetőségei:

Facebook

Instagram

Spark ékszer advent

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top