Advent nyereményjáték
Szponzorált tartalom

SPARK Szikrázz Te is!

„Ezt találtam ki.- hozta Petra a rajzát, amelyen csillogó kristályokkal díszített, filigrán karkötő volt látható. 12 éves lányom első terve.”

Adventi játékunkon megnyerheted a különleges SPARK by Pelote karkötők egyikét!

Spark ékszer

A Pelote évtizedek óta készít méret után, először az igényes urak, majd néhány éve már a hölgyek számára is, egyedi ruházatot. A régi kézműves hagyományokon alapuló, a de a XXI. század technikai újításai segítségével tökélyre vitt gyártás az, amely a Pelote termékek vásárlóinak márkahűségét megalapozza.

Spark ékszer advent nyeremény

A svéd gyökerekkel rendelkező cég, miután az alapító család egyik tagja Magyarországon találta meg élete párját, a hazai piacon is megjelent.  Az eredetileg csak férfiak számára készülő termékek mellett hamarosan a női vonal is elérhetővé vált.

Spark ékszer advent nyeremény

Közben telt az idő és felnőtt a második generáció. A család legfiatalabb tagja, Petra pedig igen határozott kishölgy lévén szeretett volna valami fiatalosat, nap mint  nap viselhetőt és egyedit.

A rajz megvolt, hiányzott még a név és a kivitelezés, de amikor a már így is nemzetközi család „harmadik országos” vizekre evezett- a szó szoros értelmében, mert épp egy vitorlázás kezdetén voltak- Athénban, Plakán, az Akropolisz lábánál a meleg görög éjszaka és a hangulat meghozta az ihletet.

Spark karkötő advent nyeremény

Spark! – kiáltott fel Chris, az idősebbik második generációs. Petra pedig, akinek érdekes módon a neve is követ jelent – nem véletlen tehát a vonzódás a fényes Swarovski kristályokhoz – gyorsan papírra vetette az ékszer és a csomagolás végleges rajzát.

Így született tehát a SPARK, amely egy a mama munkáját kicsiny kora óta figyelő tini elméjéből kipattanó szikra eredménye. Minden egyes darab más és más, mert a pici, csillogó Swarovski kristályokat ügyes kezek egyesével, szeretettel fűzik fel, hogy a szikrázó gömböcskék viselőik csuklóját díszíthessék.

Spark ékszer advent nyeremény

SPARK- szikra.

Spark Yourself!

Szikrázz Te is!

Spark ékszer

spark by pelote logo advent nyeremény

 

A Spark by Pelote elérhetőségei:

Facebook

Instagram

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top