Programok

Egy anyuka, aki lefújta az egész karácsonyt

A Daily Mail írta meg a 41 éves asszony, Kelly Bradford történetét. A nő úgy döntött, hogy nem tartja meg a karácsonyt, mivel a pénzt inkább félreteszi. Ebből finanszírozza fia, William tanulmányait. A 11 éves srác idén egyetlen ajándékot kap, egy 10 fontos DVD-filmet – írja a lap.

“A fiam egyszer meg fogja nekem köszönni, hogy puccos karácsony helyett félreraktam pénzt az oktatására. Mindig is azt akartam, hogy William a lehető legjobb iskolákba járjon. A magániskola, ahol tanulni fog, évente 20 ezer fontba kerül, ez nagyon sok pénz. De azt gondolom, hogy a fiam oktatása sokkal fontosabb dolog, mint az egyetlen napig tartó boldogság. Azért fújtam le a karácsonyozást, mert tudom, hogy William megérti majd” – ecsetelte az asszony, aki egyedül neveli a gyerekét. “Egy ajándékot természetesen kap, de nem nem lesz hatalmas ünnepi ebéd és favásárlás. Az egész karácsonyra 20 fontot (körülbelül 8 ezer forint – a szerk.) fogok költeni.”

Egy anyuka, aki lefújta az egész karácsonyt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top