Programok

10 mulatságos idézet a Reszkessetek, betörők!-ből

Gondoltátok volna, hogy a Reszkessetek, betörők! első részét 1990-ben mutatták be? Bizony, így igaz. És egészen hihetetlen, hogy a több folytatást is megért mozifilm micsoda népszerűségnek örvend azóta is. Megunhatatlan, mulatságos idézeteket gyűjtöttünk össze. Hiszen ha karácsony, akkor Reszkessetek, betörők!

Talán nincs is másik olyan mozifilm, amit karácsonykor ne sugároznának évek óta pontosan ugyanolyan töretlen népszerűséggel a tévécsatornák, mint a Reszkessetek, betörők!-et. Pedig a már negyedszázadot megélt komédia mulatságos párbeszédeit nagyon sokan kívülről fújjuk. És mégsem lehet megunni az otthon felejtett nyolcéves Kevin történeteit, mert annyira aranyos, annyira vicces és annyira szórakoztató.

Az biztos, minden gondról, problémáról megfeledkezhetünk a képernyők előtt. Önfeledt kikapcsolódást nyújt Marv és Harry botladozása, és persze Kevin agyafúrt ötletei a Reszkessetek, betörők! mind a négy részében. És hogy mennyire ismeritek a mozifilmeket, máris tesztelhetitek tudásotokat a nagy Reszkessetek, betörők!-kvízben.

A karácsony idén sem lenne teljes a Reszkessetek, betörők! nélkül, így tíz idézettel készültünk, hogy vidám perceket csaljunk az adventi várakozás napjaiba.

Galériánkban 10 mulatságos idézetet találtok a Reszkessetek, betörők!-ből

Megnézem
Összes kép (1)

Vicces írások a Reszkessetek, betörők!-ről az NLCafén

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top