Programok

10 szép fenyőfa karácsonyi díszbe öltöztetve

Évek óta ugyanolyan fenyőfát vásárolsz és ugyanazokkal a díszekkel, pontosan ugyanúgy díszíted fel? 10 szép karácsonyfát mutatunk, melyeket látva talán épp idén döntesz új díszek, új dekoráció mellett.

Ahhoz, hogy fenyőfád az adventi ünnepek végéig szép maradhasson, lehetőség szerint állítsd vízbe a feldíszítésig. Ha teraszon vagy külső, hűvös helyen tárolod, karácsony napján ne vidd be azonnal a szobába, hanem legalább fél napig tedd kb. 10-15 fokos helyiségbe, pl. garázsba, kerékpártárolóba stb. A fa tovább szép marad, és a levelek sem hullanak le, ha fokozatosan “szoktatod” a szobahőmérséklethez. Lakásodban a vágott fenyőt lehetőleg olyan karácsonyfatalpba állítsd, amelynek van víztartálya, hogy a fa folyamatosan kaphasson vizet. Természetesen a gyökeres fák is igénylik az öntözést.

Fenyőfádat méretétől függően díszítsd több-kevesebb karácsonyfadísszel. A kis fák ágait lehúzza a túl sok dísz, és könnyen fel is borulhat. Díszítéskor arra is érdemes odafigyelni, hogy a fát körbe díszítve egyensúlyozd ki. Még a fal mellé állított fákra is célszerű a takarásba lévő oldalra is néhány díszt akasztani.

Ha idén változtatnál a korábbi években már megszokott karácsonyfa-díszítésen, galériánkban inspirációul és kedvcsinálónak tíz igazán szép fenyőfát mutatunk be.

Megnézem
Összes kép (1)

További szép fenyőfák és díszek az NLCafén

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top