– Idén a szentestét kettesben töltjük Budapesten, nem utazunk haza a szüleinkhez, mert dolgozom. A szerkesztőségben is feldíszítjük a szobát, néhányan hoznak az otthoni karácsonyi sütiből. Az adás is ebben az ünnepi hangulatban zajlik. Egyáltalán nem terhes bent lenni, még jól is esik, hiszen Szellő Istvánnal mi kívánunk este boldog ünnepeket a nézőknek. Mivel ezen a napon nincs késő esti híradó, hét után hazamegyünk. Reggel korábban kezdem a készülődést, bevásárolok. Megfőzöm a vacsorát, hogy este már csak melegíteni kelljen. Feldíszítem a fát, a férjem a szaloncukor kötözgetésében segít. Az ajándékozás is csak este lesz, kibírom, szeretek várakozni. Karácsony első napján is dolgozom, de 26-án megyünk haza Szigetvárra és Pécsre, a férjem családjához.
Antónia kedvence
Szenteste napján, ha kifutok az időből, ezt készítem, mert könnyű, gyors, és nagyon finom! Olivaolajjal két kanál lisztből világos rántást készítek, és megfuttatok benne 6-8 szétnyomkodott fokhagymagerezdet. Felengedem 5 deci vízzel, 7 deci tejjel, és 2 deci főzőtejszínnel. Kis fehérborssal, szerecsendióval fűszerezem, és dobok bele két húsleveskockát. Végül belemorzsolok 10-15 deka márványsajtot. Nem kell sózni, viszont aki szereti, megbolondíthatja pici pálinkával.
Forrás: Meglepetés