Ha egy komplett menüben gondolkozunk, akkor előételnek, levesnek, főételnek és desszertnek terítünk.
1. Zsemlyés tányér 2. zsemlyés kés | 3. előétel villa 4. főétel villa |
5. vacsora tányér 6. főétel kés | 7. leveses kanál 8. előétel kés |
9. desszert kanál 10. desszert villa | 11. vörösboros pohár 12. vizespohár 13. fehérboros pohár |
Poharak
Nem kell valamennyi poharat felhasználnod, ha el akarod kápráztatni vendégeidet. Néhány jól megválasztott pohár megteszi a hatást: végy vörös- és fehérborosat, egy vizespoharat és esetleg egy desszertborosat.
1. fehér boros 2. vörös boros | 3. bordeaux-i 4. burgundy |
5. pezsgős | 6. vizes |
1. koktél 2. hígított tömény ital | 3. sörös 4. konyakos |
5. desszertboros | 6. whiskys |