Tuti Tippek

Intenzív inkubátor projekt!

A Nõk Lapja Cafe és a Születés Hete Portál közös adománygyûjtést szervez koraszülött csecsemõk életbenmaradási esélyeinek javítására. Ezúttal egy intenzív inkubátorra gyûjtünk, amelyet a Madarász utcai Kórház Koraszülött és Csecsemõosztálya részére ajánlunk fel.

Magyarországon minden 11. születendő csecsemő koraszülött. Számukra létkérdés, hogy világra jöttük után azonnal intenzív inkubátorba kerüljenek, és ezáltal megfelelő ellátásban részesüljenek, mely nélkül nem lenne esélyük az életben maradásra.

Az intenzív inkubátor olyan többfunkciós készülék, amelynek segítségével ugrásszerűen megnő a koraszülöttek életben maradásának esélye. A gyűjtési akció kezdete óta (2004. augusztus 1.) összesen 60.000 Ft gyűlt össze. Az intenzív inkubátor költsége 1.600.000 forint. E felhívás célja, hogy minél többen adományozzanak az inkubátorra. Kérünk téged, ha lehetőséged van, akkor támogasd az ügyet, hogy minél hamarább megvásárolhassuk az életmentő készüléket. Minden forint számít!

December 20-án visszatérünk az egyhónapos gyűjtésünk eredményére.

„Támogasd a Születéspénztárat a Születés Hete kiemelt támogatóját, hogy többen lehessenek biztonságban!”

A támogatási összegeket a Születéspénztár bankszámlaszámára kérjük átutalni. Számlaszám: 17000019-11424176

A támogatást rózsaszín postai utalványon is feladhatod. Ebben az esetben a feladóvevényre rá kell írni a Születéspénztár címét: 1028 Bp. Kövidinka u. 24/a.

A közlemény rovatba írd be: „Intenzív inkubátor projekt“.

Támogatásod előre is köszönjük!

A Születés Hete Portál felhívása itt található » 

Ha szeretnél a Születéspénztár rendszeres támogatójává válni, kérlek, kattints ide » Belépés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top