Tuti Tippek

Könyvek gyerekeknek és felnõttebbeknek

Olvasni jó. Ez a ma már talán elcsépeltnek, és cseppet sem idõszerûnek tûnõ mondás még mindig igaz. És hogy gyerekeink is így gondolják, összegyûjtöttük kedvenc könyveinket, hogy karácsonykor a fa alá kerülhessenek.

Válogatásunk folyamatosan bővül majd újabb és újabb elemekkel, érdemes lesz tehát visszajönni. És mivel nem mindegy, kinek mit adunk a kezébe, azt is jelöltük, melyik könyv mekkora gyerek kezébe való.



Zelk Zoltánné Sinka Erzsébet: Hej koszorú, koszorú

Mondókák, kiszámolók, rímes versikék. Gyermekkorunk kedvencei, egy kötetbe összegyűjtve, Damó István tündéri rajzaival.
tovább»


A gyöngyszemet hullató leány

Dráva menti népmesék egy kötetben, gyönyörű rajzokkal. Az igazi, klasszikus népmesés könyv mindenkinek, akár felnőttkorban is!
tovább»


Pihe, siess haza!

Egy kis jegesmedve kalandjai, akit a nagyipari halászat a messzi délre visz, de néhány macska segítségével hazakerül. Tündéri rajzokkal illusztrált kedves történet kicsiknek.
tovább»


Hívószám: 1-800
Újabb Meg Cabot-könyv, melyben egy különleges képességekkel rendelkező kamaszlány mindent megtesz, hogy megtaláljon egy elveszett fiút, és megtalálja egy másik gyilkosait. Krimi a javából, kizárólag nagyoknak.
tovább»

A Spiderwick Krónika
Manók laknak a házban? Először a Grace-gyerekek sem hitték. Amíg egy feldühített mumus nem kezdett kellemetlenkedni a három gyereknek. Manótörténetek vidám hangulatban fantáziadús gyerekeknek.
tovább»


A mediátor
Hogy mi is az a mediátor? Első ránézésre olyan, mint bárki más. Pedig komoly küldetése van: minden kísértetet lát, és ő az, aki segít a szellemeknek a túlvilágba átlépni. Bátor tiniknek ajánljuk!
tovább»


Pettson és Findusz
A bácsi és macskája. A Findusz és Pettson név a rajzfilmek rajongóinak már mond valamit, de az is lehet, hogy az eddig megjelent kötetekkel is találkoztál. Kedves történetek tündéri rajzban elmesélve hatévestől felfelé akármeddig.
tovább»


Mesék az operaházból
Gyönyörű mesekönyv, már első látásra mindenkiben a gyerekkort idézi. Hamupipőke fut le egy lépcsőn, és mindannyian tudjuk, amit ő még nem: végül úgyis ő lesz a királyfi felesége. Híres opera- és balettmesék titkaiba avat be a szerző, és igazi meséket írt belőlük. A rajzok pedig káprázatosak!
tovább»





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top