nlc.hu
Tuti Tippek
Ismét lesz karácsonyi ajándékgyûjtési akció a Millenárison

Ismét lesz karácsonyi ajándékgyûjtési akció a Millenárison

Idén harmadik alkalommal lesz karácsonyi ajándékgyûjtés a Millenárison. Az korábbi sikereken felbuzdulva idén a segítséggel élõ gyermekeket szeretnék megajándékozni játékokkal, könyvekkel, sportszerekkel és hangszerekkel.

Az ajándékgyűjtés november 28-án indul, azon a napon, amikor a Millenáris immár hagyományos, nagyon népszerű, családoknak és gyerekeknek szóló adventi kulturális programsorozatát láthatja a közönség, melyben az ország kiemelkedő produkciói kaptak helyet.

A játékgyűjtési akciót, az adventi programsorozatot, valamint a Titokjáró mesetár című játékkiállítást Kovács Kálmán és Göncz Kinga miniszterek nyitják meg 2004. november 28-án, vasárnap 11 órakor a Millenáris Fogadójában.

A gyűjtés 2004. december 19-én ünnepélyes keretek között, jelképes ajándékátadással zárul.


Két évvel ezelőtt az első gyűjtés kedvezményezettjei állami gondoskodásban élő gyermekek voltak, tavaly a nagycsaládosokat és a rászorulókat igyekezték támogatni. A gyűjtés nagyon nagy sikerrel járt: mindkét évben több mint 60 köbméter adomány gyűlt össze, mellyel több ezer gyermeknek sikerült örömet szerezni.

Az elosztás a fogyatékosok országos szövetségeinek és az általuk ajánlott alapítványok segítségével történik.


MILLENÁRIS PROGRAMIRODA KULTURÁLIS KHT.
1024 Budapest, Lövőház u. 39.
e-mail: millenaris@millenaris.hu
telefon: 438-53-21, 438-53-00
fax: 438-53-29

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top