Tuti Tippek

Horoszkópos ajándékötletek

Mi alapján döntesz a karácsinyi meglepetésekrõl? Elõször is felméred a pénzügyi keretet, aztán kideríted, mik az idei legmenõbb ajándékötletek, és döntesz. Mi lenne, ha a csillagjegyéhez igazodnál?







KOS: 03. 21.-04. 20.

Ezen csillagjegy szülöttje jellemzően türelmetlen alkat. Mit szólnál, ha egy nagyon eredeti kidolgozású, távol-keleti türelemjátékkal lepnéd meg? Hátha ebbe neki is lenne kedve elmélyedni.




BIKA: 04. 21-05. 20.





A bikák nagyon kényelemszerető emberek, így nagy sikerre számíthatsz olyan ötletekkel, melyek kényelmét szolgálják. Vegyél nagy párnákat, melyek abszolút komfortossá tehetik a szombat délutáni heverészéseket. Emellett jól el is szundíthat a melegükben, hisz ők nagy alvás-fanatikusok.

 





IKREK: 05. 21-06. 21.

Az ikrek mozgásigénye határtalan, és imádnak emberek közt lenni. Ezek ideális kombinációja testesül meg egy korcsolyában, amely egy korcsolyabérlettel társulhat. A friss levegőn töltött órák után biztosan jól esik majd valami finom tea.







RÁK: 06. 22.-07. 22.

A rákok életében nagyon fontos szerepet kap a múlt. Szeretik feleleveníteni a régi emlékeket, így tuti tippnek tűnik egy közös fotóalbum készítése, melyben az együtt töltött évek legjobb képeiből mazsolázhatsz. 







OROSZLÁN: 07. 23.-08. 22.

Az oroszlánok játékos alkatok, egy klassz társasjáték jó kikapcsolódást nyújt az ünnepekre. Másik gyöngéjük az elegánsan öltözet, úgyhogy ha bírod anyagilag, lepd meg egy nem hétköznapi öltönnyel, amibe aztán elugorhattok két ünnep között a legközelebbi kaszinóba.






SZŰZ: 08. 23.-09. 23.

A szüzek igazi rendszerező, rendszerető emberek, jó ötlet meglepni őket egy szép kivitelű határidőnaplóval. Ez a műfaj már nem olyan unalmas, mint régebben, rengeteg, hozzá illő fajtából válogathatsz, és személyessé is teheted ajándékodat azzal, hogy előre beleírsz kedves, vagy vicces üzeneteket. Aznap biztos egy mosollyal indul majd a napja.






MÉRLEG: 09. 24.-10. 23.

A mérleg egész évben egyensúlyra törekszik, ami nagyon fárasztó. Emellett igen hálás egy kis környezetváltozásért. Szervezz kettőtöknek hosszú hétvégét, egy kényelmes kis panzióban, valahol a hegyekben.






SKORPIÓ: 10. 24- 11. 22.

A skorpiók igazi hiú férfiak, emellett csillagjegyükhöz kapcsolódó virág az aloevera. Lepd meg aloevera kozmetikumokkal! Nem lesz olcsó mulatság, de ha futja még a keretből, vegyél mellé egy doboz szivart, csak a férfiassága kedvéért.







NYILAS: 11. 23.-12. 21.

A nyilasok szeretnek sportolni, kedvenc állatuk a ló. Igazi eredeti ötlet meglepni őket egy lovaglásra szóló bérlettel. A nyilas, aki utálja a szürke hétköznapokat, örömmel veszi majd a kikapcsolódásnak ezt a formáját.






BAK: 12. 22.-01. 20.

A bakok nagyon takarékoskodó alkatok, sőt, állandóan „vagyonuk” elvesztésétől tartanak. Lepd meg őt egy ezüst pénzcsipesszel, amire gravíroztathatsz is valami rád emlékeztetőt.






VÍZÖNTŐ: 01. 21.-02. 19.

A vízöntők nagyon fogékonyak a művészetekre, jó a humoruk és odafigyelnek a baráti kapcsolataikra. Szervezz a két ünnep közé egy színházi estét a barátokkal, persze valami humoros darabra. Ez jó apropó lehet arra, hogy utána beüljetek valahova egy év végi csevegésre.







HALAK: 02. 20.-03. 20.

A halak fogékonyak a mély gondolatokra, szeretik a költészetet. Menj el antikváriumokba és válassz kedvenc költőitől régi kiadásokat, akár egy- egy első kiadást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top