Tuti Tippek

Mert adni jó

Karácsony közeledtével mindenki fejében motoszkál az a gondolat, mivel is lephetné meg barátait, szerezhetne örömet szeretteinek az ünnepen. De mit adjunk?





Visszaszámlálás indul
Mi legyen a fa alatt? Egy-két játék, aminek szívből örülnek majd a kicsik. Gyorsabban telik az idő karácsonyig, ha minden napra jut valami apró meglepetés. Ha valami egyedi meglepetéssel szeretnéd elkápráztatni ismerőseidet, igencsak össze kell kapnod magad.

Ellenőrizd karácsonyi listádat, van-e még valaki, akinek nem tudod, mit vegyél. Nézz körül a város karácsonyi vásárain munka után, hátha ötletet meríthetsz a portékákat látva. A decemberi jó tanácsok közül a legfontosabb, hogy ha teheted, leginkább délelőtt menj vásárolni, mert ilyenkor még friss vagy, a család is kevésbé fáradt, és ilyenkor ritkábban tör ki veszekedés.

Hol: www.karacsonyiajandek.lap.hu


Ajándékötletek






Fűszerolaj, fűszerecet házilag
Nagyon látványos ajándék lehet, salátarajongóknak és háziasszonyoknak ideális, dekoratív ajándék. Ha túl drága a boltban kapható szép díszüveg, bármilyen szebb kiürült borospalack, italosüveg is megteszi. Ecetből a bor- és almaecetet, olajból az olívát vedd. A legjobb hozzá a friss vagy szárított kapor, tárkony, kakukkfű, bazsalikom, oregano.

Hol: bármelyik élelmiszerbolt, üvegvisszaváltó


Napló grafománoknak
Ha papírral tudsz ügyeskedni, gyárthatsz barátaidnak egyedi naplót, füzetet, telefonnoteszt, könyvecskét. Bármilyen olcsó füzetet, noteszt bevonhatsz. Rusztikus jellegű lesz, ha hagyományos barna csomagolópapírral, és némi cukorspárgával és madzaggal dolgozol. Natúr termésekkel is megbolondíthatod.

Hol: írószerbolt, dekorációs vagy művészellátó bolt


Nyelvtanfolyam
Manapság bárhova mész elengedhetetlen a jó nyelvismeret – ha ajándékként kapja a párod, rokonod a lehetőséget, a tanulás is könnyebben megy majd.

Hol: nyelviskolák, www.nyelvoktatas.lap.hu, www.nyelviskola.info


Könyv, cd, dvd, fényképezőgép
Egy jól kiválasztott regénnyel, albummal vagy filmmel biztos nem okozol csalódást.

Hol: Libri, Alexandra, Media Markt, Saturn






Játék
A legtöbb gyerek a játékoknak örül a legjobban az ünnepek alatt. Érdemes készségfejlesztő játékot választani, amit sokat használ majd, és nem dobja hamar a sarokba.

Hol:
Játékpalota, Pagony, www.jatek.lap.hu


Ékszer, óra
Ajándékozz különleges üveggyöngyöket, köveket és kellékeket, amelyekből valódi értékes ékszereket lehet készíteni. Egy ízléses, arany vagy ezüst ékszernek egy nő sem tud ellenállni, a párod meg büszkén viseli majd a tőled kapott órát.

Hol: GyöngyBox, Orex, Citizen


Bor, sör, pálinka és a hozzávalók
Ha italt ajándékozol, fontos a megfelelő fajta és évjárat kiválasztásán túl az is, milyen bortartó, pezsgőhűtő mellett döntesz. A kovácsoltvasból, fából készült tartók szobadíszként is használhatók.

Hol: antikvitások, hipermarketek, Belvárosi Borszalon

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top