Tuti Tippek

Mikulás az Állatkertben

A Mikulás is ellátogat az Állatkertbe Advent második hétvégéjén. A 14 éven aluli gyerekek ezen a hétvégén díjmentesen látogathatják a kertet.

Advent második hétvégéjén, vagyis december 3-án és 4-én nem csupán a már múlt hétvégén megkezdődött adventi, hanem mikulás programokkal is várja látogatóit a Fővárosi Állat- és Növénykert. Az állatkerti Mikulás mindkét nap délelőtt 10 órakor érkezik a Barlangteremhez, ahol találkozik a gyerekekkel és a rénszarvasokkal. Ezután a Barlangterem előterében egész nap ajándékot oszt a kert ifjú látogatóinak. A sétautakon pónikocsikázásra lesz lehetőség, és – ahogyan az elmúlt hétvégén is – ismét lesz rénszarvas sétáltatás, valamint „élő betlehem”.






A Barlangteremben adventi kézműves foglalkozás várja a gyerekeket, ugyanitt klasszikus mesefilmeket is vetítenek a Filmmúzeum jóvoltából. Azért, hogy minél többen részesei lehessenek az állatkerti programoknak, ezen a hétvégén, 3-án és 4-én a 14 éven aluli gyermekek díjmentesen kereshetik fel az Állatkertet. 


Tipp: Az Állatkert honlapja »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top