Tuti Tippek

Árulkodó ajándékok

Az ünnepek közeledtével te is reméled, hogy kedvesed a rég áhított parfümmel lep meg? Csalódnál, ha helyette egy konyhai robotgépet találnál a fa alatt? Egy ajándék sok mindent elárul, de te is irányíthatod, hogy a kedvenced kapd.






Ha az ajándék: ékszer


Mi szerezhetne nagyobb örömet nekünk, mint egy csodaszép ékszer? Ne feledd azonban: a csábító csillogással könnyű leplezni a valódi érzelmeket, tehát nincs kizárva, hogy vaj van kedvesed füle mögött! Sőt, az a veszély is fennáll, hogy a teremtés eme koronájának nincs kialakult ízlése, egyénisége, így gyorsan lerendezi a dolgot egy csillogó csodával.

A férfi, aki ajándékozta:
A férfiak jól tudják, hogy bennünket könnyű nyakláncokkal és karkötőkkel levenni a lábukról, ezért előfordulhat, hogy a hirtelen felindulásból megvásárolt arany karpereccel egy félrelépést kíván elsimítani a kedves.





Mit tegyél?

Természetesen nem okos dolog rögtön a férfinak esni, ha ékszerrel állít haza. Szerencsésnek érezheted magad, ha szerelmed valóban az örömszerzés miatt ajándékoz ékszert, ezért értékeld erőfeszítéseit! Ám nem árt az óvatosság, ha indokolatlanul drága ajándékot kapsz. Ebben az esetben valószínűleg bűntudatának kompenzálásáról van szó. Ne söpörjétek a szőnyeg alá gondjaitokat, legyetek őszinték egymáshoz, kérdezz rá, miért is kaptad az értékes ajándékot!


Ha az ajándék: valami praktikus

Nem várt meglepetést okozhat, ha partnered valamilyen praktikus ajándékkal „kedveskedik”, például egy kenyérpirítót vagy egy húsz literes kuktát tesz a fa alá. Valld be őszintén, ezt szívesebben vetted volna meg magadnak!

A férfi, aki ajándékozta:
Kedvesed nem a romantikus érzelmek embere, inkább az a fajta, aki szívesebben vásárol palántákat, mint egy csokor rózsát. Az ajándékozásnál mindig a praktikus szempontokat veszi figyelembe, és nem szereti fölösleges dolgokra költeni a pénzét.





Mit tegyél?

Ez az ember a két lábon járó racionalitás, így a legjobb, ha pontokba szedve mondod el neki, hogy lelki békéd eléréséhez milyen nagy szükség van a romantikára. A közelgő karácsony előtt készíts egy listát arról, mire vágysz igazán, és kérd meg kedvesedet, hogy ő is tegyen ugyanígy. Itt az ideje, hogy végre különleges ajándékkal lepjétek meg egymást, és ne olyanokkal, amelyek pusztán a konyha díszítéséül szolgálnak.


Ha a meglepetés: egy ajándékcsomag

Eddig csak álmodozva tekintgettél a dekoratív ajándékcsomagokra? Vajon miről árulkodik a finom kencékkel telerakott kosár, ha a kedvesedtől kapod ajándékba?

A férfi, aki ajándékozta:
Partnered bizony rendkívül kényelmes! Ebben az esetben (is) mindent kitaláltak és megcsináltak helyette, neki legfeljebb a hitelkártyáját kellett nyújtania az ügylethez. (Figyelmességre vall viszont, ha olyan színű és tartalmú csomagot választott, amely valóban örömöt szerez neked, és nem csak fürdőszoba polcán porosodik évekig.)





Mit tegyél?

Mozgasd meg partnered fantáziáját! Rajtad múlik, hogy hagyod-e elkényelmesedni párodat, vagy új játékszabályokat állítotok fel kapcsolatotok jobbítása érdekében. Vond be őt barátaitok ajándékötleteinek kitalálásába, hátha kedvesed ráérez ennek az ízére. Persze előfordulhat, hogy partnered a fennálló helyzetet tartja ideálisnak, és minden ismerősötöknek ajándékcsomagot kíván vételezni, de ne feledd: nem mindig neked kell áldozatot hoznod!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top