Tuti Tippek

Elemi illatok

Mindig gondban voltál parfümvásárláskor? Akkor most segítünk! Indulj ki a születési jegybõl, és válassz a négy alapelem szerint kölnit, csakúgy, mint a sztárok.

• Föld – érzéki és megfontolt
A Föld-típushoz tartoznak a Bika, a Szűz és a Bak jegy szülöttei

Ami leginkább jellemző rájuk: mindent elsöprő és tartós szerelemre képesek, de érzelmeiket rnedkívül megfontoltan kezelik, nehezen is mutatják ki. Mindig a biztonságra, az állandóságra törekednek, ez befolyásolja a döntéseiket, határozza meg egész életüket. Ha egyszer rátalálnak a neki való parfümre, sokáig hűek maradnak hozzá, nem váltogatják a kölnisflakonokat. Kedveli a kissé fanyar vagy nem túl édes gyümölcsillatokat. A természetes, tiszta, nem kevert kölnik a nyerők náluk. Fontos számukra a csomagolás is, a parfümnek kívül is tetszetősnek kell lennie.

Tippünk:
Calvin Klein, One Scene
Donna Karan, Be Delicious
Jean-Paul Gaultier, Gaultier2
Chanel, Nr.5

Laetitia Casta május 11-én született a Bika havában, kedvence a Chanel


• Levegő – légies, könnye és ábrándozó
A Levegő-típushoz tartoznak a Mérleg, a Vízöntő és az Ikrek jegy szülöttei

Ami leginkább jellemző rájuk: hajlamosak mindig pár lépéssel a föld fölött járni. Így vannak ezzel a szerelemben is: számukra a másik hangja, egy-egy mondata vagy a tekintete meghatározó lehet. Az illatok világában a könnyű, virágillatú parfümökre voksolnak. Szeretik a változatosságot, szívesen próbálnak ki új kölniket, sőt van, hogy egyszerre többfélét is használnak.

Tippünk:
Estée Lauder, Pleasures
Chanel, Chance
Flower by Kenzo
Nina Ricci, Love in Paris

Gwyneth Paltrow Mérlegként az Estée Lauder Pleasuresre esküszik.


• Tűz – féktelen és perzselő
A Tűz-típushoz tartoznak a Kos, a Nyilas és az Oroszlán jegy szülöttei

Ami leginkább jellemző rájuk: szenvedélyesek, lelkesek, szinte lángolnak. A gondolataikat és érzéseiket azonnal kinyilvánítják. Nem csoda, hogy kedvelik az erős, karakteres illatokat. Gyakran rajonganak az édes kölnikért, és szeretik, ha már az illatukról felismerik őket. A parfüm náluk a csábítás része.

Tippünk:
Valentino, V Absolu
Saraj Jessica Parker, Lovely
Cacharel, Promesse
Emporio Armani, City Glam

Sarah Jessica Parker igazi Kosként saját illatot kreált magának.


• Víz – érzelemgazdag, gyöngéd és romantikus
A Víz-típushoz tartoznak a Halak, a Rák és a Skorpió jegy szülöttei.

Ami leginkább jellemző rájuk: kedvesek, odaadók, halkszavúak, de nyíltszívűek. Számukra az érzelmek megélése és nem annak kimutatása az elsődleges. Szeretnek gondoskodni másokról, így a magányt igen nehezen viselik. Kifejezetten társas lények. Kiterjedt a baráti körük, az ismerőseiknek pedig se szeri, se száma. Hogy milyen a hozzájuk illő illat? Különleges, egzotikus, igéző. A távoli tájak virágaiból vagy növényeinek kivonatából készült kölnikre biztos vevők. Parfümvásárláskor általában kikérik a kedvesük, barátnőjük véleményét. Hiszen fontos, hogy ne csak nekik, de másoknak is tetsszen az illatuk.

Tippünk: Carolina Herrera 212 On Ice
Naomi Campbell, Paradise Passion
Lancome, Hypnose
Tommy Hilfiger, True Star

Liv Tyler igazi Rák jegyűként a varázslatos Hypnose-t kedveli.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top