nlc.hu
Tuti Tippek
GI-étrend

GI-étrend

Étrend, ami karcsúsít. Létezik egyáltalán ilyen?...




Étrend, ami karcsúsít, energiával tölt fel, egészségessé tesz és még ízletes is? Nem túlzás, a GI-rendszer megalkotói felvették a harcot az egészségre káros divatdiéták ellen, és egy valóban hatékony és egészséges rendszert állítottak fel. A glikémiás index kutatásának egy elismert szakembere magyarázza el, mi is ez valójában, és azt, hogy miként tudunk teljes életet élni az alacsony GI-vel. Bebizonyosodott, hogy segítségével sokat tehetünk a cukorbetegség megelőzése és kezelése érdekében. Emellett fontos szerepet játszik a szív egészségének megőrzésében, a testsúly csökkentésében és általában az egészséges életmód kialakításában.
Ebben a 150 darab, alacsony GI-s receptet tartalmazó gyűjteményben bármilyen alkalomhoz illő étel megtalálható ¬ ha ezek alapján állítjuk össze étrendünket, szervezetünk segítőtársává válunk.
Élvezzük az életet alacsony GI-s ételekkel!

Dr. Susanna Holt PhD, a tapasztalt dietetikus azt követően kezdett el érdeklődni a táplálkozás- tudomány iránt, miután megtapasztalta, hogy az ételek milyen erőteljes hatással lehetnek teljesítményünkre és hangulatunkra.
A szerző 15 éve foglalkozik GI kutatással.

Méret: 185 x 228 mm
Terjedelem: 256 oldal
Borító: puhatábla
Ár: 3 990 Ft

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top