Tuti Tippek

Mivel lepjük meg szerelmünket?

Néhány nap és elérkezik a karácsonyeste. Nincs tipped, mit vegyél a kedvesednek? Tarts velünk és megtudhatod, mely trendi, ötletes vagy õrült ajándékokkal kápráztathatod el párodat!







Fotó: Miracle Fashion – Kattints a képre!
Ügyeljünk a jelekre

Amikor ajándékot vásárolunk, kétségtelenül egyetlen dologra törekszünk; az ajándékbontogatást követően elérni, az örömtől csillogó tekintetet párunk szemében. Nincs annál nagyobb boldogság, mint egy vágyálmot teljesíteni, legyen ez bármi. Ehhez egyetlen trükkre van szükségünk, azt a bizonyos kívánalmat megtudni, amit szerelmünk szíve rejt. Már jóval karácsony előtt célszerű puhatolózni a kedvesnél, mi a szíve vágya! Érdemes figyelni apró jelekre, például kedvenc újságjában megjelölt lapokra, gyakran nézegetett weboldalakra, hosszan őrizgetett reklámkatalógusra.

Exluzív ajándékok hölgyeknek

Szép ajándék lehet az urak részéről egy ízléses, könnyed, különleges szabású, csábító fehérnemű, vagy hálóruha. Természetesen a melltartót, body vagy mídert választása esetén célszerű a hölgy kosárméretéről megbizonyosodni.







Thomas Sabo – Kattints a képre!
Kevés hölgy vesz magának „csak úgy” drága ékszert, noha mi nők nagyon tudunk örülni egy-egy káprázatos darabnak, főleg ha azt férfi ajándékozza. Egy csodás nyakék, egy pár elbűvölő fülbevaló, vagy egy káprázatos kővel díszített ragyogó gyűrű, esetleg egy komplett ékszer szett bármely nő szívét megigézi. Így ragyogó ötlet ékszert ajándékozni a kedvesnek. Ma már végtelen választék tárul a férfiak elé, hogy karácsonyeste meglepjék párjukat egy kifinomult eleganciát, vagy előkelő pompát sugalló darabbal. Célszerű a hölgy stílusának megfelelőt választani aszerint, hogy klasszikus, romantikus, elegáns, vagy sportos a megjelenése.



Kerüljön egy kis “szépség” a fa alá

A hölgyek többsége szinte rajong azon készítményekért, amellyel kényeztetheti a testét és lelkét egyaránt, vagyis egy finom parfüm, egy magas minőségű kozmetikai szett, vagy sminkpaletta találó ajándék lehet a fa





Fotó: Clarins
alá. A legtöbb parfümériában és drogériában képzett eladók állnak a férfiak segítségére is. Így elegendő megmondani a kiszolgálónak az imádott hölgy szemének, hajának és bőrének színét, ő rögtön ajánl a kedves számára megfelelő dekorkozmetikai terméket is. A parfümválasztás esetében célszerű körültekintően választani, és ismerni, a célszemély által kedvelt illatokat. A karácsonyi kiszereléssel lehetőségünk van az illat mellé annak testápolóját és tusfürdőjét is ajándékozni.







Lepjük meg párunkat egy romantikus, kényeztető hétvégével


Már számtalan wellness szálloda kecsegtet év végi ajánlataival, amelyeket érdemes megfontolni, hiszen az egész éves hajtás után rá fér kettőtökre egy kis kikapcsolódás. Egy csodás hotelben, vagy kastélyszállóban eltöltött pár nap után energiával töltődünk fel, és kellően kipihenten állhatunk elébe a következő év megpróbáltatásainak. A különböző SPA, wellness és clubfitness szolgáltatások olyan kényeztető programokkal várják vendégeiket, mint a termálvizes élményfürdő, test és arckezelés, fényterápiás infraszauna, finn típusú szauna, gőzfürdő, masszázs, kozmetika, pedikűr, manikűr, fittnessterem és nem utolsó sorban az élménymedencék.







Tippünk: az ország első holisztikus szállodája – Hotel Caramell, ahol nem csak pihenni tudtok kedveseddel, hanem igazi újjászületésben lehet részetek! (9737 Bükfürdő, Európa út 18.)






Trendi ajándék divatos férfiaknak

Azok a férfiak, akik szeretnek divatosan öltözködni, biztosan értékelik majd, ha a fa alá egy szép bőrből készült öv, pénztárca, és kesztyű szett kerül. Azonban átadhatunk egy csinos kis díszdobozba csomagolt különleges anyagú és szín-összeállítású nyakkendőt is. A teljesség igényével ajándékozzunk hozzá még egy színben és stílusban illő inget is. Azonban ha szerelmünk szívesebben látogatja az edzőtermet, lepjük meg egy jól pakolható sporttáskával, vagy egy pihe-puha melegítővel, amelynek nincs férfi, aki ne venné hasznát.







Fotó: Fossili
A 21. század digitális vívmányai számtalan hasznos elektronikai kínálattal csalogatnak. A férfiakat különösen lenyűgözik a különböző digitális újdonságok, így tegyünk bátran a fa alá akár egy speciális körkésekkel ellátott lenyűgöző formájú Philishave borotvát, vagy esetleg egy hiper modern egeret a Logitechtől kedvesünk számítógépéhez, így amikor dolgozik egészen biztosan eszébe jutunk majd.







Ötletes és fiatalos

Amennyiben párunk a foci szerelmese válasszuk neki a PlayStation legújabb FIFA07 nevű számítógépes konzoljátékát. Ebben egészen biztosan kiélheti majd a foci iránti rajongását. HA szerelmünk inkább az italokat kedveli, és hétvégente gyakran látja vendégül barátait, egy privát pókerpartira, vagy közös DVD-zésre, lepjük meg egy saját italszerviz szettel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top