nlc.hu
Tuti Tippek
Egészséges karácsony

Egészséges karácsony

Az egészségünk a legfontosabb értékünk. Vigyáznunk kell rá. Sok mozgás, egészséges táplálkozás és odafigyelés szükséges ahhoz, hogy minél tovább megõrizzük. Segítünk mivel tehetnél még többet az egészségedért és a szépségedért!

A nagy ünnepek alatt, azonban hajlamosak vagyunk arra, hogy jobban elengedjük magunkat. Ilyenkor szinte teljesen kimarad az életünkből a mozgás, sokkal több szénhidrátot és üres cukrot veszünk magunkhoz, ami nemcsak a bőrünkön és a vonalainkon látszik meg, de az egész szervezetünknek sem tesz jót.






Figyeljünk az étkezésre
Ma már számtalan receptet találhatunk az ünnepi menühöz, amelyek főként halakból, zöldségekből és teljes kiőrlésű gabonából állnak, így ezekben a napokban is lehetőségünk van egy egészségesebb étrend fogyasztására.

Természetesen hagyományos ételeket is tálalhatunk az ünnepi asztalon, de akkor próbáljunk meg egy kicsit többet mozogni. Sétáljunk a délutáni hóesésben, hógolyózzunk a gyerekekkel, vagy szánkózzunk egy nagyot.





Ha úgy döntünk, hogy mégis tennénk valamit az egészségesebb táplálkozás irányába, jól jöhet a Panasonic automata kenyérsütő gépe, amely a kenyérsütés teljes folyamatát elvégzi helyettünk. Nemcsak 3 féle kenyérméret közül választhatunk és 3 kenyérhéj pirítási módból, de készíthetünk 100%-os rozs-, vagy teljes kiőrlésű lisztből készült kenyeret, illetve különleges opcióként a gluténmentes diétán lévők számára gluténmentes programmal is ellátták ezt a kenyérsütőt. Ez mellett persze francia vagy olasz kenyeret is süthetünk, illetve készíthetünk a gyerekeknek saját készítésű pizzát vagy süteményt.

Az új, gőzkeringetéssel működő Steam Plus mikrohullámú sütővel forradalmasíthatjuk a sütés-főzést. Ez a mikrohullámú sütő egy sor innovatív tulajdonsággal bír, és Európában elsőként kínálja a Steam Plus főzési technológiát. Ezzel a mikrohullámú sütővel kedvedre kombinálhatod a hőlégkeveréses technológiát a gőzöléssel, a grillezéssel és a mikrohullámú sütéssel is. Igazi finomságokat készíthetsz vele.

A kenyérsütő gép és a mikrohullámú sütő nemcsak nekünk tehet jó szolgálatot, de meglephetjük vele karácsonyra szeretteinket is. Édesanyánk is biztosan örülne egy ilyen ajándéknak.

Ne feledjük a bőrünket sem…




Az ünnepi édességek nagyobb mennyiségű fogyasztása bizony a bőrünkön is meglátszik.

Ha már nem tudunk ellenállni a csokoládés sütinek, vagy a Fatörzs tortának, érdemes a rendszeres bőrápolás mellé egy intenzívebb pórustisztítást is beiktatni, hogy az évet ne pattanásos bőrrel kezdjük.

A Panasonic Pórustisztító eltávolítja a szennyezőanyagokat, és a hipodermikus zsírt az eldugult pórusokból. A Mist Nozzle fúvóka finom vízpermetet képez, így a szívófej szorosan a bőrhöz tud tapadni, és eltávolít minden szennyeződést.






A Pórustisztító az mellett, hogy szebbé varázsolhat bennünket, remek karácsonyi ajándék lehet a fa alatt, tinédzser gyermekünk, barátnőnk, édesanyánk, vagy akár önmagunk számára is.


Ha pedig egy igazi kényeztetést is szeretnénk adni a bőrünknek, válasszuk a Panasonic Ionizáló arcgőzölőt.


Ezzel jelentősen lassíthatjuk a bőr öregedését és felvehetjük a harcot a kialakuló ráncokkal. Bőrünk visszakapja rugalmasságát és feszességét.

Én felírom a karácsonyi kívánságlistámra! És te?


Látogass el honlapunkra, ahol vásárolhatsz is! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top