nlc.hu
Tuti Tippek
Mindenki azt kapjon, aminek tényleg örülne

Mindenki azt kapjon, aminek tényleg örülne

Már csak néhány hét és itt a karácsony. Elkezdhetünk gondolkodni azon, vajon mivel is lephetnénk meg szeretteinket. Állítsuk össze együtt az ajádék listát!

Segítünk, hogy megtaláld a testhezálló ajándékot








Mit vegyünk a szerelmünknek?
Ez az egyik legnehezebb feladat. Tudnunk kell, hogy a férfiak a praktikus ajándékokat szeretik. Nekik nem az érték a fontos, hanem az, hogy amit kapnak, azt a mindennapi életükben remekül tudják használni. Tehát felejtsük el a pulcsit és a nyakkendőt, és azon gondolkodjuk mi az, amit szívesen fogna a kezébe minden nap.

Ajándék tipp: Valamelyik Panasonic Elektromos borotva
További ötletek és vásárlás »







Mit vegyünk a tinédzser gyereknek?
A gyerekek miután kinövik a játék korszakot, figyelmük elsősorban a zenék, filmek világa felé irányul. Egy MP3, MP4 lejátszó, digitális fényképezőgép vagy egy hordozható DVD lejátszó remek választás lehet számukra. Érdemes átböngészni a Panasonic weboldalát, ahol nemcsak válogathatunk a termékek között, de meg is vásárolhatjuk őket.
Ez mellett remek szolgálatot tehet egy Pórustisztító is, ami segít abban, hogy a zsíros bőr időszaka ne legyen annyira kellemetlen számukra.

Ajándék tipp: Panasonic Pórustisztító
További ötletek és vásárlás »

Mivel lepjük meg a szüleinket?
Szerencsére a szülők azok, akik hálásan örülnek minden ajándéknak. Talán




ezért is szeretnénk nekik minél többször örömet szerezni. A karácsony egy remek alkalom arra, hogy kifejezzük szüleinknek mennyire szeretjük őket, és, ezt egy kis ajándékkal még nyomatékosabbá tudjuk tenni.

Édesanyánkat meglephetjük egy remek új Panasonic porszívóval, ami nagyban megkönnyíti a rá háruló takarítási feladatok elvégzését, vagy kaphat tőlünk egy gyönyörű profi mikrosütőt, esetleg egy olyan kenyérsütő gépet, amellyel nemcsak a saját, de édesapánk egészségére is vigyázhat. Az új, gőzkeringetéssel működő Steam Plus mikrohullámú sütővel pedig forradalmasíthatja a sütés-főzést. Biztosan nagyon fog neki örülni.
Persze, a szépségért is tehetünk valamit, hiszen a Panasonic Ionizáló arcgőzölővel csodaszéppé varázsolhatjuk a bőrét.







Ajándék tipp: Panasonic kenyérsütő vagy Ionizáló arcgőzölő
További ötletek és vásárlás »

Édesapánknak se vegyünk az idén zoknit vagy pulóvert! A Panasonic elektromos borotvái, Orr és fülszőr vágói között ugyanis biztosan találunk olyat, amelyiknek nagyon örülne.

Ajándék tipp: Valamelyik Panasonic elektromos borotva
További ötletek és vásárlás »




Kedves Férfiak!

Nektek is segítünk, hogy mivel lephetnétek meg bennünket. Nekünk nőknek nagyon fontos a szépségünk, hogy benneteket meghódítsunk, ezért az ilyen ajándéknak mindig örülünk.





A Panasonic termékek között böngészve biztosan találsz kedvünkre valót. Arcgőzölő, pórustisztító, epilátor, hajszárító, hajsütővas mind mind számításba jöhet.

Ajándék tipp: Panasonic Epilátor vagy Ionizátoros hajszárító
További ötletek és vásárlás »


Látogass el honlapunkra, ahol vásárolhatsz is! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top