nlc.hu
Tuti Tippek
Minek örül egy férfi?

Minek örül egy férfi?

Ajándékozás szempontjából a férfiaknak két típusa létezik. Az egyik, akinek bármit veszel, tetszik neki, a másik, pedig akinek akármit vehetsz, mert úgy sem sikerül eltalálnod az ízlését. Segítsünk?




A Panasonic borotváival azonban biztos lehetsz benne, hogy csak sikert arathatsz.

Hogy miért? Tarts velünk és megtudod.


Akinek a kényelem és a minőség is fontos
A te párod mindenből a legtökéletesebbet választja, miközben minden perc drága a számára?




Ebben az esetben a legideálisabb választás az ES8249-es Panasonic elektromos borotva, amely száraz és nedves borotválkozásra is alkalmas. Akár zuhanyzás közben is könnyedén megszabadulhat a nemkívánatos szőrzettől, megspórolva magának a drága időt. A kontúrkövető borotvafej, az ívelt szita és a 30 fokban döntött pengék garantálják a tökéletesen sima bőrt. Az extra éles nano precizitású pengékkel pedig tényleg érezheti a „legpengébb” technológiát. Ráadásul ezt a borotvát tisztítani sem kell, mert a töltője egyben elvégzi az automatikus mosást és a magas hőmérsékletű szárítást is. A gyors zuhany után így már csak öltöznie kell és azonnal indulhat is munkába.






Akinek a minőség a mindene
Vannak férfiak, akik szeretik, ha tökéletesen ápoltak és szeretnek mindent egyedül csinálni. Nekik a Panasonic ES7101 borotvával kedveskedhetsz. Ezt a borotvát használhatja szárazon és nedvesen is, hiszen 100%-ban mosható. A sima bőrt pedig az ergonomikus, hajlított forma, a nagy sebességű motor és az éles 30 fokban döntött borotvafej garantálja.



Egy kedves ajándék






A Panasonic Utazó borotva bármelyik férfit levesz a lábáról. Mindent tud, amit egy minőségi borotvának tudnia kell, hiszen nagy sebességű motorral és dupla lebegőfejjel van ellátva.
Nedves és száraz borotválkozásra is alkalmas, akár még egy kempingezés közben is, mert akkumulátor helyett 2 db AA alkáli elemmel működtethető.



Ha tehát olyan ajándékkal lepnéd meg a családod férfitagjait, aminek igazán örülnének keresd a Panasonic elektromos borotváit.


Látogass el honlapunkra, ahol vásárolhatsz is! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top