Tuti Tippek

Hogyan kérjünk segítséget?

Kérd és megadatok, halljuk sokszor az egyszerű tanácsot. De az sem mindegy hogyan kéred! Most bemutatunk egy egyszerű módszert, mellyel kapcsolatba tudunk kerülni szellemi vezetőinkkel, illetve azokkal az erőkkel, melyek befolyással vannak sorsunkra.

Legelőször is fogalmazzuk meg, magunkban, mit szeretnék. Esetleg könnyebb, ha         felírjuk egy lapra a kívánságainkat. Javaslom, egyszerre csak egy dolgot kérjünk, mert amíg gyakorlatlanok vagyunk, könnyebb egy dologra összpontosítani a gondolatainkat.

Gondoljuk végig, kérésünket milyen igény hívta életre, nem ártunk-e ezzel másoknak? Sokszor tapasztalom, hogy az ártásról más és más fogalma van az embereknek. Hagyjuk meg másoknak a szabad akaratát, ne akarjunk más embert befolyásolni! Amennyiben bizonytalanok vagyunk, inkább halasszuk el és gondoljuk át újra.

Teremtsünk nyugodt körülményeket, amikor egy pár percen keresztül biztosan nem zavar senki és semmi.

Szólítsuk meg azokat az erőket, melyeket használni szeretnénk – ez lehet az univerzum, a láthatatlan segítőink, vagy éppen az őrangyalunk, esetleg a szellemi vezetőnk. Mindig kellő tisztelettel forduljunk feléjük, úgy mintha az édesanyánktól kérnénk valami segítséget.

Fogalmazzuk meg a kérésünket és kérjük, segítsenek a megvalósításában.
Köszönjük meg figyelmüket és jelenlétüket és engedjük útjára őket.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top