Tuti Tippek

Az Auchan választékából gyerekjáték a vásárlás

Életünk legboldogabb pillanatai azok, amikor gyermekeinket örülni látjuk. Csillogó szemmel bontják ki karácsonyi ajándékdobozaikat, és végül rálelnek kedvenc játékaikra.


De vajon melyek ezek a játékok? Érdemes utánajárni, hogy éppen mi hódít az apróságok között.

Az Auchan választékából gyerekjáték a vásárlás.

Lego készletek

Az évtizedek óta töretlen népszerűségnek örvenő építőjáték mindig nagyszerű ajándék. És nemcsak a fiúk körében! Ma már szinte minden témában találunk tartalmas készletet, a Lego City család tagjai azonban különösen keresettek.

Játékajánló fiúknak

Az Auchan választékából gyerekjáték a vásárlás.

A srácok az egymással vetélkedő szellemüket szórakoztató módon élhetik ki az új Bakugan játékokkal. A szülőknek talán nem mond semmit a név, de higgyék el, a legkisebbek pontosan ismerik a mágneses golyókban rejtőző Bakugan figurákat. Vagy választhatunk a legújabb mozifilmek hősei közül: a fiúk számára igazi élményt jelent a Transformers autobotjaival vagy G.I. Joe figurákkal játszani.

Az Auchan választékából gyerekjáték a vásárlás.

Játékajánló lányoknak

A kislányok számára klasszikus ajándék a játékbaba, amely igazi társsá válhat. Idén is sok szép baba közül válogathatunk, a hagyományos karaktertől a modern babákig. Biztos lehet kislánya örömében akkor is, ha apró kis játékállatokat és plüssfigurákat választ. Kedves ajándék lehet a Little Pet Shop vagy a közismert My Little Pony.

Videojátékok

Az Auchan választékából gyerekjáték a vásárlás.

Nem szerencsés, ha csemeténk egész nap a tévé előtt ül, de télen kevesebb szabadtéri programra nyílik lehetősége. Ilyenkor engedékenyebbek lehetünk, és meglephetjük gyermekünket egy új videojátékkal. A PlayStation3 tulajdonosok legnagyobb örömére Nathan Drake visszatér, így kedvükre kalandozhatnak a lélegzetelállító Uncharted 2-ben. Az Xbox 360-nal rendelkezőkre pedig a népszerű autóverseny, a Forza Motorsport 3 vár.

A következő színvonalas játékok PC-re és konzolokra egyaránt megjelentek: Tekken 6, Call of Duty: Modern Warfare 2, Assassin’s Creed 2, FIFA 10, Need for Speed: Shift.

Az Auchan áruházak választékában közel 2500 játék közül választhat. Így Ön is könnyen rábukkanhat arra, amellyel meglepheti gyermekét.

További ötletek!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top