Tuti Tippek

Beckham gyereket akar karácsonyra

A Jolie–Pitt-pároshoz hasonlóan Beckhaméknél is puskaporos hangulatú karácsony várható. A focista ugyanis azt kérte feleségétől, Victoriától, hogy az ünnepek alatt foganjon meg negyedik gyermekük, de az egykori Spice Girl kijelentette: egyelőre nem akar szülni.

Beckham gyereket akar karácsonyraDavid Beckhamnek látszólag mindene megvan: siker, gazdagság, három gyönyörű, egészséges gyermek és egy sokak által dögösnek mondott, meglehetősen ambiciózus feleség. Ám van valami, ami a sztárfocistának még nem jött össze, pedig esztendők óta vágyik rá: három kisfia mellé szeretne egy kislányt is. David jó ideje rágja Victoria fülét, hogy vállaljanak egy negyedik gyermeket is, és menjenek el egy specialistához, aki segít nekik abban, hogy biztosan lányuk szülessen.

„David mindenre hajlandó, csak legyen egy kislánya. Imádja a fiait is, de ő alapvetően lányos apuka lenne” – mondta el a focista közeli barátja a brit Daily Mail című lapnak. Beckham állítólag most azzal állt elő, hogy azt szeretné karácsonyi ajándéknak, ha az ünnepek alatt megfoganna a kisbaba.

Beckham gyereket akar karácsonyra„David szerint csodálatos lenne, ha éppen karácsonykor foganna meg a kislányuk, bármilyen drága ajándéknál fontosabb lenne ez számára. Ám Victoria hajthatatlan: kijelentette, hogy ő pár évig biztosan nem akar újabb gyermeket, hiszen mindhárom szülése után hónapokba és számos fájdalmas plasztikai beavatkozásba került, mire visszanyerte szupervékony alakját, és eltüntették a narancsbőrét” – tette hozzá a pár ismerőse.

David állítólag nagyon csalódott, hogy felesége nem akarja teljesíteni a karácsonyi kívánságát, Victoria azonban azzal védekezik, hogy most indította el modellügynökségét, divattervezőként is egyre elismertebb, és szerepelni fog az American Idol tehetségkutató zsűrijében, ezért most nem vehet ki szülési szabadságot. David azonban nem érti meg felesége döntését, és roppantul lelombozva néz az ünnepek elébe.

„Már most kirázza a hideg, ha arra gondol, hogy megint kap Victoriától valamilyen méregdrága, de minden tartalom nélküli ajándékot” – mesélte az ismerős.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top