Tuti Tippek

Jennifer Lopez egymillió dollárt költ szeretteire

Jennifer Lopez nem aprózza el az idei karácsonyt. A híresen luxusimádó énekesnő mindenből a legjobbat akarja az ünnepek alatt is, egy gyors költségvetés szerint körülbelül egymillió dollárt költ ajándékokra és utazásokra decemberben.

Jennifer Lopez egymillió dollárt költ szeretteire Jennifer Lopez életfilozófiája roppant egyszerű: mindenből a legjobbat, legdrágábbat szereti, de nem sajnálja a pénzt ikreitől, Maxtől és Emme-től, valamint férjétől, Marc Anthonytól sem. A latin-amerikai díva elhatározta: mélyen a pénztárcájába nyúl az idei karácsonykor, és elképesztő luxustermékekkel ajándékozza meg szeretteit.

Lopez elviszi gyermekeit Lappföldre, hogy találkozzanak az igazi Télapóval. A család tagjai természetesen ötcsillagos szállodában laknak, és magángépen utaznak. Házvezetőnője szerint mindez csak a kezdet, hiszen a költséges utazás után a popsztár azt tervezi, hogy a Bahamákra is ellátogat néhány napra, csak hogy legyen egy kis színe az ünnepek alatt.

„Minden évben elmegy a Bahamákra decemberben” – mondta el az alkalmazott, aki szerint Jennifer Lopez férje már hónapokkal ezelőtt leadta a „rendelést” bőkezű feleségének.
Marc Anthony állítólag egy kétszázezer dolláros, gyémántokkal kirakott órát nézett ki magának, és az énekesnő nem is tagadja meg ezt az „apró” örömöt imádott urától. Jól járnak az ikrek is, a kis Emme-nek szintén ékszert hoz a Jézuska: anyukájától egy háromszázezer dolláros, rubinnal és gyémánttal díszített tiarát kap. Így nem nehéz megjósolni, hogy a kislány csillog majd a legfényesebben, amikor körbeállják a karácsonyfát! Lopez fia, Max pedig kisautónak örülhet, persze nem akármilyennek: a Porsche cég tervezi a kis ember számára a luxusjárművet.

Persze felmerül a kérdés, hogy valóban szükség van-e ilyen drága ajándékokra, de Lopez egy interjúban bevallotta: ő annyit nélkülözött gyermekkorában, hogy most, hogy van rá lehetősége, bizony szereti szórni a pénzt.

Jennifer Lopez egymillió dollárt költ szeretteire

 

„Nekünk enni sem volt mit karácsonykor, ajándékot csak akkor kaptunk, ha anyukám talált valami kidobott játékot vagy ruhát. Boldog, szeretetteljes karácsonyaink voltak, de mindig fájt a szívem szenteste, mert én nem kaptam semmit. Akkor, ott, gyerekként megfogadtam, hogy ha egyszer gazdag leszek, akkor mindent megveszek magamnak és a szeretteimnek, amit csak a szemem megkíván. Lehet, hogy sokan azt mondják, ez pazarlás, én viszont azt mondom: minek a pénz, ha nem költjük el?!” – mondta az énekesnő, akinek napjainkban valóban van is miből költenie, hiszen az amerikai Forbes magazin szerint vagyona nyolcvanmillió dollárra becsülhető, férje pedig szintén dollármilliomos.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top