Tuti Tippek

Karácsonyi kiállítás

A Jászi Galéria karácsonyi kiállításának keretében a Galériában 2008-2009-ben kiállított művészek munkáit nézhetjük meg, sőt, meg is vásárolhatjuk őket.

A kiállító művészek között van a galéria nyitókiállítását jegyző, Pro Urbe díjjal napokban kitüntett Gross Arnold. A nemrégiben Torda díszpolgárának is választott Művész régi és újabb munkái is kiállításra kerülnek.

Gross Arnold: Kis-Karácsony
Gross Arnold: Kis-Karácsony

A Szalay Lajos születésének évfordulójára idén rendezett kiállítások zárásaként a galéria Szalay Lajos tusképeiből is bemutat egy kisebb válogatást, melyek egy része szerepelt a Vonal költője címmel tavasszal megrendezésre került emlékkiállításon. A májusban elkezdett kiállítás sorozat második állomásaként újabb munkákat mutat be a Karácsonyi kiállítás Szladovics Vilmos Gusztáv festőművész izgalmas hagyatékából. Victor Vasarely rajongói is további munkákat tekinthetnek meg Csepei Tibor gitárművész kollekciójából.

Láng Rudolf: Három királyok II.
Láng Rudolf: Három királyok II.

Láng Rudolf festőművész hagyatékából is megtekinthetők lesznek eddig a galériában bemutatásra még nem került akvarellek, rézkarcok, köztük néhány jelmezterv is. Molnár Péter Salamonnak és Somogyi Ferencnek köszönhetően plasztikai örömökben is részesülhetnek a kiállítás látogatói, valamint Egresi Zsuzsa grafikusművész munkái is megtekinthetőek lesznek a Karácsonyi kiállítás zárásáig.

Időpont: 2009.november 28 – 2010. január 24.
Helyszín: Jászi Galéria, 1056 Budapest, Irányi u. 12. (Váci utca sarok)
Bővebben: www.jaszigaleria.hu »

Advent lap.hu »
Karácsony.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top