Tuti Tippek

Mosolyogjunk együtt! – Bartók Eszter koncert

Bartók Eszter egy igazi pörgős koncerttel készül, amelyen az új lemez hat dala hangzik majd el élőben, köztük a rádiós maxi, a Marionett.

Mosolyogjunk együtt! - Bartók Eszter koncertBartók Eszter, a mindig mosolygó lány harmadik Mosolyméretek című lemezével debütál novemberben. Az album dalait november 25-én, szerdán, 20.00 órakor mutatja be a Symbol Budapest Live Music Club-ban. A koncert exluziv eseménye pedig, hogy Marionett című klipjét a koncerten láthatja először a közönség.
De természetesen nem hiányozhatnak a repertoárból a klasszikusok sem, úgy, mint az Elefántos dal vagy a ma már mindenki által csak „Rozmaringos dal“-ként emlegetett szerzemény, amelyet Eszter a szüleinek írt.

A legfrissebb korongon 13 igazi „bartókeszteres” szám található. Az albumról nem hiányozhatnak az énekesnőre jellemző pörgős R’n’B slágerek és a bensőséges hangvételű lírai szerzemények sem. Eszter zeneszerzői vénája pedig ezúttal is eltérő műfajokban mutatja meg sokszínűségét: egy-egy dal erejéig ugyanis a rockabilly-től a jazzen át a soul műfajáig mindegyikben kipróbálja magát.

A dalokba már belehallgathatsz Bartók Eszter hivatalos honlapján »
 
Mosolyogjunk együtt! - Bartók Eszter koncertAz album első dalánál mérhetjük a legnagyobb mosolyméreteket, ezért is lett ez az album első klipes dala. A kisfilmet a napokban forgatták le, amely száz százalékban Eszterről szól, mint ahogy a szöveg is: „Én maradok mindig, aki voltam, jöhet bármilyen zűrzavar“.

A Marionett című slágerbe hallgass bele itt »

További információk:
www.bartokeszter.hu »
www.tomtom.hu »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top