Tuti Tippek

Szomorú karácsony vár George Clooneyra

Se malacka, se barátnő. Félő, hogy George Clooney idén magányosan ünnepel Karácsonykor. A színész nemrégiben egyik nyilatkozatával annyira megbántotta kedvesét, Elisabetta Canalist, hogy az olasz tévésztár azt fontolgatja, még szenteste előtt kiadja a sármőr útját.

Bár hónapok óta arról cikkezett a világsajtó, hogy George Clooney végre megállapodik Elisabetta Canalis oldalán, úgy tűnik, vége a színész és az olasz tévésztár felhőtlen románcának. Hollywood szívtiprója néhány napja egyik nyilatkozatában azt fejtegette, hogy hiába él-hal talján kedveséért, esze ágában sincs oltár elé vezetni, és a gyermekvállalás puszta gondolatától is kiveri a víz. Elisabetta megdöbbent amikor elolvasta az interjút, és azonnal szakítással fenyegetőzött. Clooney megpróbálta ugyan kiengesztelni sértett szerelmét, ám ő megmakacsolta magát, és most meglehetősen furcsa ultimátummal próbálja jobb belátásra kényszeríteni a színészt.

ADVENT - Szomorú karácsony vár George Clooneyra

– Azzal fenyegetőzik, hogy hamarosan kiadja az útját, ha nem változtatja meg az elhatározását. Elisabetta pontosan tudja, hogy George mennyire készült az első közös karácsonyukra, és most azzal zsarolja őt, hogy nélküle kell töltenie a szentestét. Furcsán hangzik, de George hónapok óta az ünnepre készül. Persze nem arról van szó, hogy girlandokat és díszeket vásárol ész nélkül, de nagyon komoly kiadásokba verte magát, hogy meglepje Elisabettát. Ostoba ez a nő! Ha tudná, hogy mennyire fontos George-nak, nem hisztériázna ennyit néhány mondat miatt, ráadásul, előbb vagy utóbb megkapná, amit akar – magyarázta az álompár egyik barátja, aki szerint Clooney ugyan a külvilág számára továbbra is a magabiztos playboyt játssza, valójában borzasztóan megviselte a veszekedés. Állítólag csak hajszál választja el attól, hogy beadja a derekát.
– Amikor nem a kamerák előtt pózol, olyan, mintha teljesen kicserélték volna. Korábban, ha hasonló dolog történt vele, partiról partira járt, vagy éppen eltűnt néhány napra, hogy valamelyik cicababával vigasztalódjon. Most viszont alig mozdul ki a házából, és azon morfondírozik, hogy feladja ezért a nőért az elveit. George negyvennyolc éves, és kezd elege lenni abból, hogy ilyen gyorsan cserélődnek mellette a nők. Még nem merte bevallani magának, de szerintem titkon családra vágyik, ezért is lehet, hogy ennyire megviseli, hogy Elisabetta egyedül akarja hagyni az ünnepek alatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top