nlc.hu
Tuti Tippek
Kérd az angyalokat!

Kérd az angyalokat!

Az angyalok itt vannak velünk, a közelünkben. Csak arra várnak, hogy segítséget kérjünk tőlük, hogy feladatot adjunk nekik. Szinte munkanélküliek, mert sokkal több dolgot is képesek lennének elintézni, de maguktól nem tehetik, csak kérésre.

Ez alól csak az életveszélyes helyzetek egyes fajtái kivételek!

Az angyalok intelligens lények. Ők egy finomabb rezgéstartományban léteznek. Emiatt nem lehet őket látni, vagy csak nagyon ritkán. Akik már látták őket, sokféleképpen írják le őket. Sokan például szárnyakat vélnek látni. Ezek az ő energianyalábjaik, amik számunkra, emberek számára leginkább a szárnyakhoz hasonlítanak.

Kérd az angyalokat!

Vannak, akik férfi, női, gyermek vagy nemtelen formában jelennek meg. Ennek nincs nagy jelentősége. Az angyalok képesek igazodni az adott ember hitrendszeréhez vagy elvárásaihoz. Ezért aki női alakban, szárnyakkal képzel el egy angyalt, annak pont így jelenik meg.
Az angyal gyűjtőnév, mely olyan lények egy csoportját jelöli, akiknek feladata többek között az emberi élet harmonikus működésének támogatása. Minden területnek van kijelölt angyala. Például a gyógyításnak, az elveszett tárgyaknak, a vagyonvédelemnek, a szerelmi ügyeknek, a gyermekek biztonságának stb. Ahhoz, hogy segítséget kérhessünk, nem kell tudnunk, hogy pontosan melyik angyalhoz tartozik az adott téma.

Ez két okból is így van:

1. Rendkívül bonyolult hierarchiában élnek az angyalok, amelynek leírása különböző vallásokban, okkult iratokban eltér. Nem lehet pontosan tudni, hogy melyik az igaz.
2. Másrészt viszont ne feledjük, hogy az angyalok nálunk jóval intelligensebb lények, így ők jobban tudják, hogy kérésünk teljesítésére melyikük a legalkalmasabb, illetve az adott téma melyikükhöz tartozik!
Ezért nem tudjuk elrontani a címzést. Elég, ha csak az angyal megszólítást használjuk.

Kérd az angyalokat!A kérésünknek mindig nagy alázattal, szeretettel és komolyan kell elhangoznia. Ez utóbbi azt jelenti, hogy lehetőleg csak nehéz élethelyzetben vagy súlyos esetben forduljunk angyali segítségért. Természetesen egy lakáskulcs elvesztése is lehet nehéz helyzet, vagy egy elkóborolt cica is aggodalommal töltheti el a gazdája szívét…
Ha angyalokat hívunk segítségül, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a Legmagasabb Akarat fog megvalósulni. Ez azt jelenti, hogy nem minden esetben fog egyezni a történés a mi akaratunkkal. Ezt tudnunk kell, és el kell fogadnunk. Például egy elveszett lakáskulcs nem fog előkerülni, ha a Legmagasabb Akarat szándéka az, hogy megtanuljunk jobban vigyázni a tárgyainkra…

A kérés folyamata rendkívül egyszerű, nincsenek szigorú szabályok. Az egyetlen, ami nélkülözhetetlen, az a szeretet, amivel megfogalmazzuk kérésünket. Ez viszont nem nehéz, ha minden esetben emlékeztetjük magunkat arra, hogy az angyalok szívesen segítenek, sőt alig várják, hogy segíthessenek!
Most nézzünk meg konkrét helyzeteket, hogyan érdemes kérnünk, mi az a formula, amelyre támaszkodva megfogalmazhatjuk, miben szorulunk az angyalok segítségére.

Így kérd az angyalokat!

Elveszett tárgy keresése esetén:

„Kérlek Titeket, angyalok, segítsetek, mert nem találom a …-omat! Nagy szükségem van a gyors és hatékony közbenjárásotokra, mert nagy bajban vagyok. Alázattal és tisztelettel kérlek Titeket, mutassátok meg, hol találhatom meg. Sürgősen meg kellene lelnem ezt a …-omat, de elfogadom, ha a Legmagasabb Akarat csak később engedi meg, vagy úgy dönt, hogy el kell engednem. Fájna a szívem, ha végleg meg kellene válnom tőle, ezért nagyon kérlek Titeket, segítsetek! Előre is nagyon köszönöm. Hálás vagyok a közbenjárásotokért!”

Betegség esetén kérhető gyógyítás:

„Angyalok! Betegségem, fájdalmam, elkeseredettségem közepette kérlek Titeket, enyhítsétek panaszaimat! Igyekszem mindent megtenni a gyógyulásom érdekében, próbálok optimistán, bizakodóan állni a betegségemhez, de erőm fogytán. Nézzétek el nekem, hogy ilyen gyenge vagyok! Nagy szükségem van a biztatásotokra és a gyógyító erőtökre. Elfogadom, ha valaki személyében jöttök segíteni. Hiszem és tudom, hogy szeretettel és alázattal megfogalmazott kérésemet teljesítitek!”

Vagyontárgy vagy bármi értékes dolog védelmét kérve:

„Angyalok, kérlek Titeket, vigyázzatok a …-mra (lakásomra, autómra, pénztárcámra, bőröndömre stb.)! Tudom és hiszem, hogy számíthatok hatékony segítségetekre. Fontos és értékes számomra ez a … Ezért fordulok Hozzátok, és kérlek Titeket alázattal és nagy-nagy szeretettel, hogy védjétek meg minden bajtól vagy károsodástól!”

Szerelmi ügyekben:

Kérd az angyalokat!„Angyalok, tisztelettel és alázattal kérlek Titeket, hogy járjatok közben az ügyemben! Szerelmes vagyok …-ba. Szeretném, ha viszonozná tiszta érzéseimet. Segítsetek, hogy mielőbb felismerje, hogy én vagyok az ő párja, akivel szerelemben, szeretetben, harmóniában és biztonságban élhet! Tudom, hogy ebben az ügyben is a Legmagasabb Akarat érvényesül. Azért kérlek Titeket, mert tudom, hogy számíthatok a támogatásotokra. Hálásan köszönöm előre is!”

Gyermek egészsége és biztonsága érdekében:

„Angyalok, kérlek Titeket, vigyázzatok a kisfiamra/kislányomra/unokámra/húgomra/öcsémre stb.! Mivel nem lehetek folyton mellette, Rátok bízom őt. Nagyon szeretem ezt a gyermeket, ezért fordulok Hozzátok. Tudom és hiszem, hogy a világ legjobb őrei vagytok, különösen, ha egy gyermekről van szó. Ezért kérem alázattal a Ti segítségeteket. Hálásan és nagy tisztelettel köszönöm mindazt, amit érte tesztek!”

Terv, nagy vágy teljesüléséért:

„Alázattal kérlek Titeket, angyalok, támogassátok tervemet (itt meg kell pontosan nevezni, miről van szó)! Tudom, hogy ebben a témában is a Legmagasabb Akarat érvényesül. Nagyon fontos számomra ez az ügy. Minden tőlem telhetőt megteszek a siker érdekében, de nagy szükségem van a Ti segítségetekre is! Hiszem, hogy a Ti támogatásotok sokat lendíthet az ügyemen. Ezért kérem nagy tisztelettel, hogy járjatok közben az érdekemben! Hálásan és nagy-nagy szeretettel köszönöm Nektek!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top