Tuti Tippek

Így hívd az angyalod! – Készíts angyaloltárt!

Az angyalok és közöttünk fontos kapocs lehet a lakás egy nyugodt helyén kialakított tér, amelyet nekik szánunk. Angyaloltárt könnyen készíthetsz.

A mindennapokban erőt és segítséget adhat, ha az angyalok jelenlétét kézzelfoghatóan jeleníted meg a környezetedben. Erre szolgál az angyaloltár.

Hol legyen?

Az oltár helyét jelöld ki egy polcon, egy szekrény tetején, bárhol, ahol zavartalanul és biztonságosan elhelyezheted a megfelelő tárgyakat. Úgy kell megtalálni a helyet, hogy napközben egy könnyű terítővel le tudd takarni.
Idővel az angyaloltár saját szent helyünkké válhat, olyan területté, ahol feltöltődhetünk energiával, ahova bármikor megtérhetünk lenyugodni. Az angyalokat az örömöt, harmóniát, szeretetet sugárzó helyek vonzzák, az angyaloltár készítésekor legyen bennünk az az elhatározás, hogy ilyet hozunk létre, adjunk teret kreativitásunknak, fejezzük ki érzelmeinket és spiritualitásunkat!

Így hívd az angyalod! - Készíts angyaloltárt!

Mi kerüljön rá?
Mivel az oltár abban segít minket, hogy szeretni és figyelni tudjunk, hogy nyitottak legyünk az olyan angyali tulajdonságokra, mint a béke, a szeretet és a harmónia, ezért az oltár tárgyait is az angyalok segítségével válasszuk ki! Ehhez az angyalmeditáció ad segítséget. Pontosan érezni és érteni fogjuk, miknek kell erre a kiválasztott területre kerülniük. Biztosan szükség lesz fehér színű gyertyára, amely a kapcsolatteremtés egyik eszköze, tehetünk az oltárunkra virágot, szeretteink képét, vagy olyan képet, amely számunkra fontos, szeretetteljes jelentése van. Helye van az angyaloltáron füstölőnek, illetve elhelyezhetünk rajta az angyalokhoz kapcsolódó kristályokat is, tehetünk ide angyalkártyát, csengettyűt, tollat.

Ügyeljünk arra, hogy soha ne hagyjuk őrizetlenül az angyaloltáron az égő gyertyát! Gyakori szellőztetéssel mindig gondoskodjunk a szoba friss levegőjéről is!

Mivel az angyalokat szárnyas lényeknek képzeljük el, ezért érdemes az oltáron elhelyezni erre utaló tárgyat is, de saját magunk is készíthetünk fehér papírból, jelzésértékkel.
Ha ezoterikus üzletben vásárolunk angyalszobrot, akkor a kvarckristályból készültet válasszuk, mivel ez az anyag felidézi az angyalok sugárzását. Tehetünk az oltárra ajándékot is, amelyet az angyalnak szánunk, olyat, amilyet mi is szívesen kapnánk egy jó baráttól.
Olyan tárgyakat válogassunk az oltárra, amely bevonzza az életünkbe a kívánt dolgokat, legyen az szeretet, béke, spirituális bölcsesség, részvét vagy bőség!

Így hívd az angyalod! - Készíts angyaloltárt!

A tárgyak helye

Amikor összeszedtük a megfelelő tárgyakat, kísérletezzünk az elhelyezéssel! Hagyatkozzunk megérzéseinkre, melyik tárgyat hova tegyük, mik kerüljenek egymás mellé, mi az, aminek előrébb, és mi az, aminek hátrébb van helye. Ha valamelyik tárgy idegesít minket, azt vegyük el az oltárról, annak ott nincs helye.
Kezdetben az oltárt takarjuk le tiszta fehér selyemmel vagy pamutanyaggal. Ha létrejött a kapcsolat az egyik angyallal, tegyünk a terítőre egy kis színes anyagot! Ezzel jelezzük kívánságunkat.

 Ha mindent tudni szeretnél az angyalokról, akkor keresd az Angyalbiblia című könyvet! Meg is rendelheted a www.polc.hu-ról!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top