Tuti Tippek

Varázsmondatok ünnepváráshoz

Idén is lesz karácsony. Idén is készülődhetünk izgalommal vagy idegesen. Csak rajtunk múlik, hogy melyiket választjuk a kettő közül. Időről időre figyelmeztetnünk kell magunkat arra, hogy ez nem "lóverseny".

„Ünnep készül,
hó esik egyre,
fehérebb lesz
a világ holnapután keddre.
Udvart, kertet
betemet, betemet,
mégis szeretem a havat, a telet.”

Ténagy Sándor: Ünnep készül (részlet)

Bár az ünnephez szorosan hozzátartozik az ajándék, a lakoma és a rengeteg finomság, de nem szabad, hogy ez teherként nehezedjen ránk. Gondolataink és szavaink sokat javíthatnak a helyzeten. Épp ezért nem mindegy, hogy min jár az agyunk, és mi hagyja el a szánkat. Most olyan „varázsmondatok” következnek, amelyek erősítik az érzést, hogy lehet békésen is készülődni. Ezek használatával az ünnepvárás sokkal szeretetteljesebb és nyugodtabb lesz. Érdemes kiírni egy cédulára, és naponta többször elolvasni. Az sem baj, ha hangosan kimondjuk őket. Varázslatosan pozitív hatása lesz, bárki megláthatja.

Most lássuk, hogy melyik jegynek milyen ünnepváró varázsmondatai vannak!

KOS (március 21. – április 20.)

Varázsmondatok ünnepváráshozLelkesen várom a karácsonyt, mert a szívemet egyre intenzívebben átjárja a hála és a szeretet. Boldog vagyok, mert az ünnepvárás olyan szelíden izgatott készülődéssé alakul, ami feltölt erővel, békével és harmóniával. Érzem, hogy a szeretet ünnepén képes vagyok szeretettel fordulni a családom, a barátaim, a munkatársaim és a szomszédaim felé. Már nem esik nehezemre, hogy idegen emberekre is elfogadó szeretettel nézzek. Ez a szeretet kitölti a szívemet, a testemet, az aurámat, egész környezetemet.

Azt kívánom, hogy karácsonykor legyen minden ember türelmes és szeretetteljes egymással.

BIKA (április 21. – május 20.)

Varázsmondatok ünnepváráshozKellemes izgatottsággal várom a karácsonyt. Tudom és érzem, hogy minden a lehető legjobban alakul. Semmi sem billenthet ki a harmóniámból, mert legbelül békét és hálát érzek. Ha valaki sürgetne, emlékeztetem magam, hogy egyensúlyom gyökere mélyen bennem van. Ehhez visszatérhetek bármikor, amikor csak akarok. Ezáltal biztonságot tudok adni a környezetemben élőknek. Így az ünnepvárás valóban kellemes lehet. Nemcsak narancs-, fahéj- és fenyőillat tölti ki a teret, hanem szeretet és béke is.

Karácsonyra azt kívánom, hogy költözzön minden ember szívébe szeretet és béke.

IKREK (május 21. – június 21.)

Varázsmondatok ünnepváráshozKarácsony közeledtével egyre több energiát és vidámságot érzek magamban, amit folyamatosan sugárzok kifelé. Ettől a körülöttem élő emberek mosolygósabbak, kedvesebbek és türelmesebbek lesznek egymással – és velem is. Mindez boldogsággal és elégedettséggel tölt el. Örülök, hogy az ünnepvárás kellemes izgatottságot kelt bennem. A készülődés kihozza belőlem azt a rejtett kreativitást, amit mindig szerettem volna megélni. Ötletekkel és szeretettel telve várom a karácsonyt.

Azt kívánom, hogy a karácsony mindenkinek hozzon derűt és békét. Legyen béke az emberekben – és közöttük is.

RÁK (június 22. – július 22.)

Varázsmondatok ünnepváráshozKellemes és békés hangulatban készülődöm a karácsonyra. Határtalan szeretet tölti ki a szívemet, a testemet, egész lényemet. Tudom, hogy ez a szeretet pozitív hatással van a hangulatomra, az egészségemre, és mindenkire, aki a közelemben él. Épp ezért nagyon vigyázok arra, hogy minden napom a szeretet jegyében teljen. Így az ünnepvárás valóban békés és boldog lehet. Karácsony közeledtével egyre erősebben érzem, hogy a szeretet és a hála az emberi lét alapvető szükséglete és természete. Ezért nemcsak átélem ezeket, hanem terjesztem is.

Karácsonyra azt kívánom, hogy mindenkit járjon át a szeretet és a hála.

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 22.)

Varázsmondatok ünnepváráshozKarácsony közeledtével egyre intenzívebben érzem, hogy erős vagyok, testben, lélekben és szellemben is. Tisztában vagyok azzal, hogy körülöttem sok embernek van szüksége rám. Ennek tudatosítása még energikusabbá tesz. Így az ünnepvárás fáradhatatlan, izgatott és szeretetteljes készülődéssé válik. Büszke vagyok rá, hogy tudok adni, ill. segíteni. Ezt szívesen és ösztönösen teszem. Boldoggá tesz a tudat, hogy számíthatnak rám a körülöttem élők. Örülök, hogy a béke és az elégedettség természetes állapotommá válik. Ettől a karácsony valóban áldott lesz.

Azt kívánom minden embernek, hogy karácsonykor terjessze ki a benne lévő békét és szeretetet.

SZŰZ (augusztus 23. – szeptember 22.)

Varázsmondatok ünnepváráshozNemcsak tudom, de egyre pontosabban érzékelem is, hogy karácsony közeledtével nő bennem a szeretet, a béke és a hála. Ezek erőssé, egészségessé és boldoggá tesznek engem. Képes vagyok lépésről lépésre megtervezni és kivitelezni a szükséges dolgokat. Jogosan vagyok elégedett. Nem esik nehezemre, hogy türelemmel és elfogadással forduljak az emberek felé. Azt látom, hogy a körülöttem élők egyre nyugodtabbak és toleránsabbak lesznek egymás iránt – és irántam is. Ennek hatására az ünnepvárás kellemes lesz mindenki számára.

Karácsonyra azt kívánom, hogy mindenki megélhesse a teljes szeretetet és elégedettséget.

MÉRLEG (szeptember 23. – október 22.)

Varázsmondatok ünnepváráshozEgyre fokozódó izgalommal várom a karácsonyt. Ez az izgatottság kellemes bizsergéssel jár, amely energikussá és lelkessé tesz. Közben végtelen szeretet tölti ki a szívemet és az egész testemet. Tudom és érzem, hogy a körülöttem élőkre jó hatással van a belső békém, amely kisugárzik rájuk, majd megsokszorozódva tér vissza hozzám. Ez a körforgás mindannyiunk számára áldottá teszi a készülődést. Most már nemcsak érzem, de értem is, hogy mit jelent az áldott szó.

Kívánom, hogy minden ember legyen áldott karácsonykor. Áldás kísérje minden lépésüket. Áldott legyen minden szavuk és tettük.

SKORPIÓ (október 23. – november 21.)

Varázsmondatok ünnepváráshozAz ünnepvárás sosem volt még ilyen békés és harmonikus, mint idén. Ennek oka én vagyok, ill. a belső, mély meggyőződésem, hogy minden egyre könnyebb és sikeresebb. Ehhez kétség sem fér. Így valóban elégedetten és kiegyensúlyozottan készülődhetek a karácsonyra. Tudom, hogy ezzel a hozzáállással rendkívül jó hatással vagyok a környezetemre. Körülöttem mindenki egyre mosolygósabb és segítőkészebb lesz. Ettől megszűnik minden feszültség bennem – és a közelemben is. A hatás folyamatosan erősödik, és épít minden embert.

Kívánom, hogy a karácsony idén az elégedettség, a tolerancia és a segítőkészség jegyében teljen.

NYILAS (november 22. – december 21.)

Varázsmondatok ünnepváráshozÉrzem és tudom, hogy minden rendben van. A készülődés ettől békés lesz. Biztos vagyok benne, ha én elégedetten és kiegyensúlyozottan várom a karácsonyt, akkor a környezetem is így fog tenni. A kölcsönhatás tagadhatatlan. Épp ezért ügyelek arra, hogy derűt sugározzak ki magamból, mivel ez fog visszatérni hozzám, ráadásul megsokszorozva. Mindez nem esik nehezemre, hiszen az elégedettség természetes létállapotom. Képes vagyok mindenki szemébe elfogadással és szeretettel nézni. Ettől áldott lesz az illető – és én is.

Karácsonyra kívánom, hogy mindenki otthonába és szívébe is költözzön szeretet és hála.

BAK (december 22. – január 20.)

Varázsmondatok ünnepváráshozElégedettséggel tölt el, hogy karácsony közeledtével egyre erősebben érzem, hogy kiegyensúlyozott és energikus vagyok. Így az ünnepvárás kellemes izgatottsággal jár. Béke tölti ki a gondolataimat, a szívemet és egész testemet. Örömmel látom, hogy a környezetemben élők is egyre derűsebbek és segítőkészebbek. Kapkodás és feszültség nélkül készülődhetek. Ez az egész karácsonyra kihatással van. Tudom és érzem, hogy csak így érdemes belépni az ünnepkörbe, mert így lehet a hangulat szeretetteljes és békés.

Kívánom, hogy a karácsony mindenkinek szeretetet és békét hozzon, bárhol, bárkivel és bárhogyan él is.

VÍZÖNTŐ (január 21. – február 19.)

Varázsmondatok ünnepváráshozKarácsony közeledtével egyre nő bennem a szeretet és a várakozás. Ez izgalommal és energiával tölt el. Tudom és érzem, hogy ha én kiegyensúlyozott tudok maradni, akkor minden sokkal gördülékenyebben megy, és a körülöttem élők is sokkal nyugodtabbak lesznek. Emiatt figyelek arra, hogy minden helyzetben megőrizzem a békémet. Biztos vagyok benne, hogy ebben senki és semmi sem tud megakadályozni. Érzem és hiszem, hogy a szeretet és a hála olyan magasságokba emel, ahol minden végtelenül tiszta és áldott.

Kívánom, hogy karácsonykor mindenki megélhesse a szeretet és hála mindent átjáró szentségét.

HALAK (február 20. – március 21.)

Varázsmondatok ünnepváráshozAz ünnepvárás izgalma tölti ki a gondolataimat. Ettől energikus és boldog vagyok. Karácsony közeledtével egyre erősebben érzem, hogy milyen természetes dolog szeretni, és segíteni az embereket. Most már tudom, hogy közben nem kell feláldoznom magam. Megengedem magamnak, hogy én is jól érezzem magam. Hiszem, hogy mindaz, amit kisugárzok magamból, megsokszorozva tér vissza hozzám. Így a szeretet állandó körforgását élhetem meg.

Azt kívánom, hogy karácsonykor mindenki szívét és otthonát járja át és teljesen töltse ki a gyógyító, áldást hozó szeretet.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top