Tuti Tippek

Hernádi Judit barátokkal ünnepel

Hernádi Judit szereti meglátogatni a barátait karácsonykor, és a legjobban egy utazásnak tudna mostanában örülni.
Fotó: Sanoma Archív/RTLKlub Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó: Sanoma archív/RTL Klub, Sajtóklub/
Bársony Bence

– Már október végén megveszem az ajándékokat. Amíg nem találom ki a fő csapásvonalat, addig kicsit ideges vagyok. Észreveszek valamit, és akkor szeretném a barátaimat megismertetni azzal a dologgal. Nagyon régóta nincs karácsonyfánk, mert a lányom siratta őket, és én magam is mélyen együtt éreztem vele, utáltam, hogy haldoklik valami a lakásban. Vettünk egy műanyagot, azt hol feldíszítjük, hol nem. Egy új tendencia indult be.

Mivel a családok szétzilálódtak, egy kedves dzsemborizás lett a karácsonyból. Már harmadik éve úgy zajlik, hogy meglátogatjuk apukámat, beszélgetünk kicsit a lányommal kettesben, aztán elindulunk a barátokhoz. Nem ülünk otthon, és nézünk szomorúan magunk elé. Én ezt nagyon élvezem. Tíz-tizenkét évig mindent én csináltam, az egész család nálam gyűlt össze, ahhoz képest ez isteni helyzet.

Ha tőlem kérdezné egy karácsonyi angyal, hogy mi a vágyam, azt felelném: utazni szeretnék. Mennék Kínába, Mexikóba, Peruba még egyszer, Japánba, Vietnamba. Idén voltam Albániában, az nagyon érdekes utazás volt. Sajnos kevesen mennek oda, pedig érdemes.  
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top