nlc.hu
Tuti Tippek
A 3 legjobb ezós könyv a fa alá

A 3 legjobb ezós könyv a fa alá

Mi kerüljön a fa alá, ha az ezotéria iránt érdeklődőnek szánunk ajándékot? Segítünk a választásban!

 Nőcis és részletes

Jessica Adams – Jelena Glisic – Anthea Paul: Hogyan legyünk istennők a 21. században?
Kalauz a testhez, a lélekhez és a szellemhez

Az 3 legjobb ezós könyva a fa aláA könyv amolyan alapmű az ezoterikus hajlamokkal megáldott nők könyvespolcán. Összefoglalja mindazt, amit nőként tudni érdemes ebből a világból, sőt olyan praktikus tanácsokat is ad, amelyeket a hétköznapokban bárki jól hasznosíthat. Az asztrológia, a számmisztika, az angyaljóslás és az istennőkultusz számtalan fontos területéről úgy válogattak a szerzők, hogy elsősorban a női olvasók fogják élvezni az egyes fejezeteket.

• Tanuljuk meg meggyógyítani önmagunkat a csakrarendszerünk kiegyensúlyozásával!
• Töltsük ki az istennőgyorstesztet, hogy megtudjuk, melyik istennő szobrát tegyük ki a házi oltárunkra!
• Menjünk shoppingolni a bevásárló angyalunkkal, és kopogtassunk be a szellemvilágba!
• Próbáljunk ki néhány szuperpontos tarot-kirakást és különleges tarot-meditációt!
• Fedezzük fel, hogyan forradalmasíthatja a szerelmi életünket az energiatisztítás!
• Tanulmányozzuk az életútszámunkat és a névszámainkat!
• Tudjuk meg a tíz nagy asztrológiai titkot, melyekről a magazinok hallgatnak!

Kiknek? Azoknak, akik eléggé nyitottak, hogy kíváncsiak legyenek mindenre. Akik elég bátrak, hogy ne csak olvassák, de ki is próbálják a könyv tanácsait. Azoknak, akik kellő humorral és játékossággal közelítenek az élet dolgaihoz.

Alexandra Kiadó, 2009                                   Ára: 2499 Ft

 Misztikus és izgalmas

Geert Kimpen: A kabbalista

Az 3 legjobb ezós könyva a fa aláBár azt mondják, hogy a zsidó vallás misztikus tanait egyesítő kabbala tanulmányozásához minimum férfinak és legalább 40 évesnek kell lenni, ez a könyv nem csak a negyvenes pasiknak szerezhet élményt. A holland szerző, Geert Kimpen íróvá válása is kalandos, kapcsolata a kabbalával pedig valódi misztikus történet. Regénye egyes kritikusok szerint a „hiányzó láncszem Paulo Coelho és Dan Brown művei között”.
A regény története a középkori Szentföldön játszódik, ahol Chájim Vital, a fiatal rabbi arról ábrándozik, hogy a kabbala segítségével szerez magának hírnevet. Egy titokzatos egyiptomi kabbalista, a tanítója segíti őt abban, hogy megismerje Isten 72 nevét, és feltáruljon előtte a frigyláda titka. Ám a szerelem kísértése útját állja.
Vajon merrefelé halad sorsa? A siker vagy a kárhozat jut osztályrészéül?
Az izgalmas és lebilincselő történet nem csak szerzője életét változtatta meg, valamennyi olvasójára hatással lesz.

Kiknek? Akik szeretik a történelmi korokban játszódó izgalmas történeteket. Akik szívesen elmélyednek egy vallás hátterében. És azoknak, akik hisznek a változások törvényszerűségeiben.

Nyitott Könyvműhely Kiadó, 2009 Ára: 3490 Ft

 Segítő és praktikus

Teresa Moorey: Szellemi vezetők. Spirituális kapcsolatok a mindennapokban. A megvilágosodás ösvényén

Az 3 legjobb ezós könyva a fa aláCsodálatos dolog megtapasztalni, hogy nem vagyunk egyedül! Közvetlen környezetünkben segítő szellemi lények munkálkodnak, iránymutatást, bátorítást, szeretetet és áldást adnak, ha keressük velük a kapcsolatot. A szellemi vezetők számos alakban jelenhetnek meg, alkatunkhoz, vérmérsékletünkhöz, illetve kulturális kötődésünkhöz igazodva. Lehetnek angyalok, tündérek, mágikus erővel bíró állatok, korábban inkarnálódott lelkek. Mindegyikük sajátos, különleges adománnyal szolgál, és fontos üzenetet közvetít számunkra. A csodálatos fotókkal illusztrált könyvből megtudhatjuk:
• hogyan kerülhetünk kapcsolatba szellemi vezetőinkkel (őrangyalunkkal, tündérekkel, mágikus erővel bíró állatokkal),
• melyek azok a fontos gyakorlatok, rituálék, meditációk, vizuális technikák, amelyek megnyitják szellemünket és lelkünket a magasabb dimenziók felé,
• melyek azok a kristályok, illóolajok, amelyeken keresztül „égi barátaink” üzenhetnek nekünk,
• hogyan készítsünk ajándékot a tündéreknek, déváknak, őrangyalunknak.

Kiknek? Azoknak, akik még nem tapasztalták meg, hogy lépteiket segítik égi erők. Azoknak, akik már tapasztalták, hogy nincsenek egyedül. Azoknak, akik örök kíváncsiságukról felnőttként is képtelenek lemondani.

Bioenergetic Kiadó, 2009     Ára: 2900 Ft

Tipp: • még több ezoterikus könyvet találhatsz a Polc.hu oldalain! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top