Tuti Tippek

Gordon Ramsay főz karácsonykor Beckhamékre

Gordon Ramsay-vel akarja elkészíttetni a karácsonyi vacsit Victoria Beckham. A nádszálvékony énekesnő évek óta szakácsot bérel az ünnepi étel elkészítéséhez, idén azonban ragaszkodik hozzá, hogy a britek sztárséfje szorgoskodjon hertfordshire-i házuk konyhájában.

Gordon Ramsay főz karácsonykor BeckhamékreVictoria Beckham eddig sem erőltette meg magát a konyhában karácsonykor, idén azonban még annyi energiát sem akar pazarolni az ünnepi menü elkészítésére, hogy vadidegen szakácsokkal bajlódjon az otthonában. Az egykori Spice Girl ugyanis évek óta profi szakácsot bérel, ezúttal azonban egyik barátját, a tizenkét Michelin-csillagos főzőfenomént, Gordon Ramsay-t beszélte rá, hogy csapjon valamit össze ajándékbontogatástól megéhezett famíliájának – legalábbis ezt állítja a focistafeleség egyik közeli barátja a Sunday Mirror nevű brit bulvárlapnak.
„A két család régóta nagyon jó viszonyban van egymással, és még az sem elképzelhetetlen, hogy Gordon nemcsak a vacsorát fogja elkészíteni Davidéknek, hanem a feleségével és a gyerekekkel együtt ugrik át hozzájuk, és a teljes ünnepet együtt töltik – magyarázta a pletykás bennfentes, aki szerint Beckhamék gyermeki lelkesedéssel várják, hogy a sztárszakáccsal karácsonyozzanak. – Nagyobb izgalommal várják a közös karácsonyt, mint a srácaik. Imádják Gordon főztjét, és persze legalább ennyire szeretik a rongyrázást. Mióta Ramsay elfogadta a meghívásukat, Victoria állítólag fűnek-fának azt újságolja, hogy egy világsztárral főzeti a vacsorát.”
Bár egyelőre nem lehet tudni, hogy a sztárséf milyen menüt rittyent, abban mindenki biztos lehet, hogy az ünnepre való tekintettel Gordon ezúttal visszafogja magát, és akkor sem fog hangosan káromkodni, ha netán elbaltázza az ételt. Úgy hírlik egyébként, Beckhamék hertfordshire-i házukat szemelték ki a közös karácsonyozás színhelyéül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top