Tuti Tippek

Nyugalomra vágynak a világsztárok

Van sejtésed arról, milyen karácsonyi ajándék után sóvárognak a sztárok? Többségük beéri annyival, hogy végre lassíthat a tempón, és szerettei körében szusszanhat egyet. Persze akad, aki ennél kézzelfoghatóbb meglepire vágyik, és olyan is, aki teljesíthetetlen kívánsággal állt elő.

Vészesen közeleg a karácsony, amelyet természetesen nemcsak a földi halandók, hanem a világsztárok is óriási izgalommal várnak. De vajon milyen ajándék után áhítoznak Hollywood kegyeltjei, akik egész évben csillogásban és pompában élik az életüket, és az álomgázsiknak köszönhetően bármit megvásárolhatnak maguknak? Nos, a legtöbben tökéletesen elégedettek lennének, ha egy kis nyugalmuk lenne az ünnepek alatt, de olyanok is akadnak köztük, akik egy méregdrága lábbelinek örülnének igazán.
A Doktor Szöszi sztárja, Reese Witherspoon számára a családról szól az ünnep. A színésznő alig várja, hogy végre néhány napot a gyermekeivel töltsön, amikor pedig nem a lurkókkal játszik, akkor végre szundíthasson egy jót.

Reese Witherspoon
Reese Witherspoon

„Borzasztóan fáradt vagyok, mert éppen befejeztem az új filmem forgatását. Alig várom, hogy ne kelljen dolgoznom, és végre kialudjam magam! Rám fér egy kiadós alvás!” – álmodozott Reese, akihez hasonlóan Kelly Rutherford számára is az lesz az igazi ajándék, hogy szeretteivel tölthet néhány napot:
„Semmi sem okoz akkora örömet, mint hogy végre velük lehetek. Ez bármilyen ajándéknál többet ér!
Sokaknak meglepő lehet, de még az anyagi javak iránt olthatatlan vágyat érző Paris Hilton sem újabb Swarovski gyémánttal kirakott telcsire vágyik. Sőt, a botrányos örökösnő még saját magát is kifelejtette ajándéklistájáról.

Paris Hilton
Paris Hilton

„Azt szeretném kérni, hogy a barátaim és a családtagjaim boldogok és egészségesek legyenek” – csicseregte Hilton kisasszony.
Vannak azért, akiknek vagy szerényebb bevétellel zárult az év, vagy még degeszre tömött zsebbel sem hajlandók lemondani az ajándékról. Giuliana Rancic például egészen pontos elképzeléssel bír, mit látna szívesen a fa alatt:
„Megveszek egy Christian Louboutin combcsizmáért. Nagyon remélem, hogy meglep valaki egy párral.
Carrie Ann Inaba számára szintén a papírtépéssel töltött percek miatt izgalmas a szenteste. Az Austin Powers üdvöskéje tökéletesen egyetért Giulianával, hogy egy kecses lábbeli lenne a legmegfelelőbb meglepetés.

Carrie Ann Inaba
Carrie Ann Inaba

„Mi más okozna boldogságot, mint egy csodálatos magas sarkú. Mi ebben a meglepő? Mi, nők imádjuk a cipőket” – fejtegette Carrie.
És a tökéletesen fantáziátlan ajándékötletek után egy határozottan izgalmas, bár teljes mértékben teljesíthetetlen kívánság Fran Dreschertől:
„Hogy mit szeretnék karácsonyra? Legyek tíz fonttal könnyebb, a szüleim fiatalodjanak tíz évet, a barátom pedig legyen túl tíz kezelésen a pszichológusánál… jajj. Túl sokat kértem talán?”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top