nlc.hu
Tuti Tippek
Karácsonyi vásár az Iparművészeti Múzeumban

Karácsonyi vásár az Iparművészeti Múzeumban

Megújult az Iparművészeti Múzeum karácsonyi vására! A Kreatimm a hagyományos vásárok hangulatát idézi, de elérhetővé teszi a design új trendjeit is.

130 művész hasznos, praktikus, környezettudatos alkotásai, recyclingsarok, divatstand, lakáskultúra, designkönyvek, gyerekjátékok, ajándékcsomagoló, újrahasznosított karácsonyfa, gyermekmegőrző, játék régi fémtárgyakból készült hangszereken, biobüfé, fair trade kávézó, forralt bor…

Kreatimm – Design elvitelre!
Karácsonyi vásár az Iparművészeti Múzeumban
2009. december 18., 19., 20., 10-től 18 óráig
Cím: 1091 Budapest, Üllői út 33–37.
Belépő: felnőtteknek 500 Ft, gyerekeknek ingyenes. A látogatók között értékes designcsomagot sorsolnak ki!
Bővebben: www.imm.hu »

Megújult az Iparművészeti Múzeum karácsonyi vására!

A Kreatimm a hagyományos vásárok hangulatát idézi, de elérhetővé teszi a design új trendjeit is. Az idei év témája a hasznos és praktikus tárgyhasználat, amely kimagasló minőséggel és tervezéssel párosul, legyen az kerámia teáskészlet, üvegtál, kötött kardigán vagy egy szép ékszer. A környezettudatos gondolkodás jegyében a jövőért aggódók számára újrahasznosított tárgyakat is kínálnak, illetve be is csomagolják a kiválasztott ajándékokat.

Hétvégén játékbörzével, gyermekmegőrzővel, kézműves-foglalkozással, ócskavasból készült hangszerekkel, biosütikkel, szörpökkel, pudinggal és szendvicsekkel várják a családokat.

Ritkán mondhatjuk el, hogy a múzeumból haza is lehet vinni valamit, de ebben az esetben: design elvitelre is…

További decemberi programok: 2009. december 27., 14-től 18 óráig

Visszaváltható karácsony – AlkotóHáz, családi program a környezettudatos ünneplés jegyében.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top