Tuti Tippek

2010 újdonsága: ÖKO Mikulás

Az idei évben, az országban egyedülálló módon a Mikulás is a környezettudatosság mellé állt, Zöld Manóival és rosszcsont Krampuszaival a legkisebbeket hívja segítségül környezetünk megóvására!

Mivel a Mikulás számára is rendkívül fontos az egészségünk és környezetünk védelme, úgy határozott, idén egészséget ad ajándékba! Nem a csokoládék és cukrok garmadájával halmozza el a gyermekeket a Magyar Mikulásszolgálat ÖKO Mikulása, hanem az élet legfontosabb ajándékát, az egészséget hozza el minden csemetének és szülőnek, aki ellátogat az egyedülálló környezetben kialakított rezidenciájába december 1. és 6. között.

Forrás: mikulasszolgalat.hu
Forrás: mikulasszolgalat.hu

Az ÖKO Mikulás minden kis látogatóját a kellemes fényben derengő himalájai sótéglából kialakított, gyógyító sópárás levegőjű sóbarlangban berendezett varázslatos hangulatú dolgozószobájában várja. A találkozás alkalmával a nagyszakállú minden gyermekkel elbeszélget az egészséges életmóddal és környezetvédelemmel kapcsolatban, így ezen programunk a környezet- és egészségtudatos nevelést szolgálja – játékos formában. Minden látogató kis vendég – a látogatás emlékeként – névre szóló (újrafelhasznált papírra nyomtatott) öko-mesefüzetet kap ajándékba.

Forrás: mikulasszolgalat.hu
Forrás: mikulasszolgalat.hu

Játék a Sóhomokozóban
A látogatás keretében a gyerkőcök játszhatnak a Mikulás kedvenc Zöld Manójával is a himalájai Sóhomokozóban, ahol játék közben egészséges környezetben erősíthetik immunrendszerüket és fejleszthetik koncentrációs képességeiket.

Mikor fogadja a gyerekeket ÖKO Mikulás?

    * Dec. 1–3. között, illetve dec. 6-án 9.00 és 16.00 óra között óvodás és iskolás csoportokat fogad, előzetes bejelentkezés alapján,
    * dec. 4-én és 5-én 9.00-tól 18.00-ig, valamint dec. 6-án 16.00-tól 18.00-ig várja egyéni látogatóit.

A látogatás időtartama 45 perc.
Belépőjegy ára:

    * 1100 Ft/gyerek
    * 600 Ft/felnőtt kísérő
    * Csoportos gyerek belépőjegy ára (15 fő felett): 800 Ft/gyerek

15 fős gyerekcsoport esetén 1 fő kísérő, 20 fős gyerekcsoport esetén 2 fő kísérő részére ingyenes belépést biztosítunk!
További információ és bejelentkezés az ÖKO Mikulás Rezidenciába:

Forrás: mikulasszolgalat.hu
Forrás: mikulasszolgalat.hu

Magyar Mikulásszolgálat
www.mikulasszolgalat.hu

Milyen ruhában érdemes jönni a Sóbarlangba?
A barlangban átlagosan 20 Celsius-fok van, ennek megfelelő öltözék javasolt. A Sóhomokozóba vastag váltózoknit javasolunk felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt, hogy ne papucsban kelljen játszani, amibe bele tud szóródni a sógranulátum, kényelmetlenné téve a lépkedést.

Az ÖKO Mikulás Rezidencia címe
SÓKER Kristálysó Barlang
Budapest VI., Mozsár utca 7.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top