Tuti Tippek

Ajándékvásárlás? Valaki segítsen ötletelni!

Neked sincs ötleted arra, mit is kellene venned a családnak, barátoknak karácsonyra? Minden évben fejtörést okoz, hogy kinek mi illene a legjobban? Idén nem kell azon törnöd a fejed, mivel szerezz örömet karácsonykor. Ezekkel a tippekkel te is mindenkit lenyűgözhetsz a tökéletes ajándékkal!

Javaslatom, hogy mindenkinek a kora és a temperamentuma alapján próbáld meg kiválasztani a legmegfelelőbb csomagot. Én így állítottam össze az ajándéklistám!


Apának mit is válasszak? Egy olyan lendületes férfi, aki eltartja a családot, sokat dolgozik, és az egyénisége mindenkit lenyűgöz. Akinek a férfiassága mindennél fontosabb, hiszen helyt kell állnia az élet minden területén. A stílusos és igényes ajándék többet mond minden szónál.

Tipp:

Ajándékvásárlás? Valaki segítsen ötletelni!Braun Series 3 & Oral-B Vitality ajándékcsomag:

A Precíziós Komfort pengék már egyetlen mozdulattal is levágják a szőrszálakat – a tökéletes alaposság és kényelem érdekében. Alapos borotválkozás mindössze néhány lehúzással -másodpercek alatt is alapos borotválkozást tesz lehetővé.

 

Anyu sem egyszerű történet, hiszen kifinomultsága, lágysága meghatározza az egész egyéniségét. Kedvességével bárkit levehet a lábáról. Számára mindenből csak a legjobb lehet jó!
A ragyogó mosoly, az ápolt haj vagy a bársonyos bőr minden nőnek fontos. Neki szépséget és egészséget ajándékoznék, hiszen anyunak minden kényeztetés kijár!

Tipp:

Gillette Venus & Pantene Nature Fusion ajándékcsomag:
Ajándékvásárlás? Valaki segítsen ötletelni!
Ez a női szépségápolási csomag tartalmazza a Gillette Venus legjobb bikinivonal borotváját a Venus Embrace-t, valamint a Pantene legújabb innovációjának, a Nature Fusion-nek a teljes hajápoló készletét, amely sampont, balzsamot és intenzív hajerősítő szérumot foglal magába. Az ajándékok egy valóban stílusos, gyöngyfehér piperetáskában kerülnek forgalomba.

 

Egy fiatal hugi és egy jó barátnő is megérdemli a különleges ajándékot. Modernek, csajosak, akik élvezik az élet minden pillanatát. Az egyéniségükből süt a fiatalság, a szenvedély és a szépség. Számukra is van már ötletem! Divatos szépítőszerekkel biztosan célba találok.

Tipp:

Ajándékvásárlás? Valaki segítsen ötletelni!Oral-B Vitality 3D White Luxe elektromos fogkefe, Max Factor ajakfénnyel

Tökéletes ajándék minden modern nő számára, akik büszkélkedni akarnak mosolyukkal. Az Oral-B Vitality elektromos fogkefe a 3D White Luxe fogkefefejjel természetes módon fehéríti a fogakat. Az ajándék Max Factor Lipfinity szájfény segítségével mosolya ragyogó lehet.

Tipp:

Herbal Essences ajándékcsomag:
Ajándékvásárlás? Valaki segítsen ötletelni!
Merülj el a fényesség és hidratáció mély tengerében ezzel a különleges ajándékszettel, amely a Herbal Essences Hidrat-Álom kollekcióját, sampont, balzsamot és intenzív pakolást tartalmaz. Tökéletes ajándék az olyan fiatal hölgyek számára, akiknél a hajápolás nem pusztán rutinfeladat, hanem egy személyes élmény. Ismerkedj meg varázs-elixíremmel: az orchidea és kókusz kivonatú, éltető hidratálóval!

 

Az öcsémnek ajándékot venni tényleg nem egyszerű, de rájöttem, hogy a jólápoltságával meghódíthatná élete szerelmét. Ki is találtam neki, mivel kedveskedhetnék igazán.
Ajándékvásárlás? Valaki segítsen ötletelni!

Tipp:

Old Spice White Water ajándékcsomag:

A nagyszerű Whitewater ajándékcsomag igazi férfivá varázsol a többi férfi között. Egy férfinak az illata is férfias!

És akkor még itt van a párom. A huncut mosolyával, férfias ölelésével, aki mindig elhalmoz szeretetével. Neki valami olyat kell választanom, amitől érzi, hogy mennyire fontos nekem.

Ajándékvásárlás? Valaki segítsen ötletelni!Tipp:

Gillette Fusion Cool White ajándékcsomag

Egy 75 ml-es Fusion borotvazselét, egy Fusion Power Cool White borotvát és egy utazótokot tartalmaz. Kiváló teljesítményt nyújt, még az érzékeny bőrön is.

 

 

A keresztanyu mindig úton van. Független és magas pozícióban dolgozik. Már beutazta a fél világot, de persze karácsonyra mindig hazaér.

Tipp:

Ajándékvásárlás? Valaki segítsen ötletelni!Oral-B Vitality Expert 3D ajándékcsomag utazó tokkal

Ez a különleges karácsonyi ajándék tartalmazza az Oral-B Vitality Expert elektromos fogkefét és egy utazótokot, amelyben a fogkefe és a töltő egyaránt elférnek. Az utazótáska két színben is kapható – kékben a magabiztos férfiak,és rózsaszínben a trendi nők számára.

 

A kedvenc kolléganőm is megérdemli, hogy gondolják rá az ünnepek alatt. Érzéki nő, akinek fontos, hogy nőiességével hódítson.

Tipp:

Ajándékvásárlás? Valaki segítsen ötletelni!Wellaflex ajándékcsomag:

Egy profi fodrász tudja, hogy az igazi kihívást nem a haj megformázása, hanem az elkészített frizura természetességének és rugalmasságának hosszantartó megőrzése jelenti. A Wellaflex “volume” kollekció rugalmas tartást és volument kölcsönöz a hajnak. Ez a csomag két hajlakkot és egy hajformázó habot tartalmaz, melyek akár 24 órán át tartó tökéletes tartást és volument biztosítanak a haj számára.

 

Már azt is eldöntöttem, én mit kérek a fa alá. A tökéletes ajándék nekem is kijár.

Tipp:Ajándékvásárlás? Valaki segítsen ötletelni!

Braun Silkepil 3 ajándékcsomag

Bársonyos bőr, igéző tekintet.
A Silk-épil epilátorral a szőrtelenítés kíméletes: különleges tulajdonságainak köszönhetően, az epilálás kényelmesen végezhető.
Masszírozógörgők az epilálást követően hamar megnyugodjon a bőr, a masszírozógörgők akadálymentesen görülnek végig a bőrfelületen.

 

 

Ötleteinkkel te is megtalálhatod az ajándékaidat!

 

Ha ez mind nem lenne elég az alábbiakból is válogathatsz!

Ötletek férfiaknak
Ötletek férfiaknak

 

 

Ötletek nőknek

Ötletek nőknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top