Tuti Tippek

Adj egy könyvet karácsonyra

A MÁTRIX Közhasznú Alapítvány 2010-ben is elindította több éve sikeres adományozói programját, az "Adj egy könyvet karácsonyra!" segítő akciót.

Adj egy könyvet karácsonyraTegyük együtt széppé és boldoggá közösen a rászorulók ünnepét!
2010. december 15-ig az alapítvány gyűjtőhelyére személyesen vagy postán támogatóként te is eljuttathatod kisebb–nagyobb dobozokban (akár direkt korcsoport számára összeszedve) még használható tárgyi adományát.

Mit tudnak haszonnal forgatni a rászoruló gyerekek?! Felajánlásoddal te is  sokat segíthetsz, ha pl. kiolvasott – már felesleges – könyveid összeszeded a gyerekszobából, vagy kinőtt / megunt játékokat (CD lemezt, plüssállatot, társasjátékot, tv játékot, építő kockákat, kisautókat) juttatsz el a programba, hogy tovább küldhessék a rászorulóknak. A rászoruló családok élelmezéséhez tartós élelmiszereket (konzerveket, lisztet, cukrot, tésztát), édességeket, cipőt, ruhát is várnak a szervezők!

Az alapítvány gyűjtőhelye:
Mátrix Közhasznú Alapítvány
6720 Szeged, Roosevelt tér 5.

Személyesen minden hétköznap reggel 7-től délután 3 óráig leadható az ajándéknak szánt szeretetcsomag vagy a fenti címre postán várják a felajánlásokat.
A beérkezett adományokat szervezett formában szállítják ki az ország különböző részein élő rászoruló családokhoz (családsegítő szolgálatokkal karöltve), és jut belőlük belföldi gyermekotthonokba is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top