Tuti Tippek

Gumikacsa és békakirály, avagy 26 őrületes karácsonyfadísz

Az idei karácsonyfa-díszítés egyetlen szabálya, hogy bármi a fára kerülhet, viszont abból legyen sok. Megkerestük a legőrültebb karácsonyfadíszeket.

Békakirály gyöngysorral a nyakában. Így jár az a királylány, aki nem a megfelelő békát csókolja meg. Mesés karácsonyt, és óvatosan a csókokkal a fagyöngy alatt!
Lelőhely: Villa Bagatelle, Werner Voss békakirály, 800 Ft

26 őrületes karácsonyfadísz

Súlyos díszek, de nem a témájuk teszik nehézzé, hanem az anyaguk. Az egércsalád minden nőtagja kapható, és az ünnep miatt mindegyik valami finomságot készít.
Lelőhely: Villa Bagatelle, Goodwill egérke, 2150 Ft; Goodwill süteményestál kuglóffal, 1900 Ft

26 őrületes karácsonyfadísz
26 őrületes karácsonyfadísz

A cipőmániás Carry Bradshaw karácsonyfáján biztos, hogy akad egy-két csillogó cipő. Sajnos több színben kapható, ezért még nehezebb ellenállni nekik. Azonban ha jövőre Manolo Blahnik különleges karácsonyfadísz cipőkkel jelentkezik, megeszem a cipőmet és a mezítláb nagykövetének állok.
Lelőhely: Villa Bagatelle, Goodwill cipő, 1200 Ft

26 őrületes karácsonyfadísz

A karácsonyi madár gyakori téma, és nem csak pulyka formájában, azonban ezek a színes madarak minden határt túllépnek. Csábosak, meglepőek és nagyon dizájnosak.
Lelőhely: Artvirág, madár, 1790 Ft

26 őrületes karácsonyfadísz

Az igazán trendi karácsonyfa idén nemcsak zsúfolt, de túlzsúfolt. A legjobb, ha a fenyőnek csak néhány tűlevele látszik. A színes tollvirágok ugyancsak divatos karácsonyfadísznek számítanak a tollcsokrok és tollboák mellett, és minden szabad helyre lehet csippenteni egyet-egyet, de akár többet is. A feladat: keresd meg a három piros tollvirágot a képen!
Lelőhely: Artvirág, csipeszes tollvirág 1310 Ft/4 db

Indiai színkavalkád az európai télben. Feltűnő és harsány ékszerekre emlékeztet a 14 cm hosszú függő. Sajnos fülbevalónak kicsit nehéz, tehát megmarad a karácsonyfadísznek.
Lelőhely: Artvirág, bojt, függő, gyöngyös, 1160 Ft

26 őrületes karácsonyfadísz
26 őrületes karácsonyfadísz

Mézeskalács figura, de nem süteményből, hanem vászonból készült, és a gombjai nem gumicukorból vannak, hanem színes gyöngyből. Azért szeretjük…
Lelőhely: Butlers, Hang On dísz, mézeskalács, 990 Ft/12 cm, 890 Ft/10 cm

26 őrületes karácsonyfadísz

Kisfiúk álma: egy farnehéz, csillogó autó. Ha akad autómániás férfi a családban, kortól függetlenül imádni fogja, a lényeg, hogy jól látható helyre kerüljön. Mondjuk a csúcsdísz alá közvetlenül, vagy egyenesen a csúcsdísz helyére.
Lelőhely: Butlers, Hang On dísz, VW bogár kabrió, 1490 Ft

26 őrületes karácsonyfadísz

Megtörtént az elképzelhetetlen. Az ikonikus londoni telefonfülke is felkerült a karácsonyfára. London szerelmeseinek kihagyhatatlan.
Lelőhely: Butlers, Hang On karácsonyfadísz, telefonfülke, 990 Ft

26 őrületes karácsonyfadísz

Valakinek a Buckingham-palota jutott, valakinek egy karácsonyfa. A lényeg a mozdulatlanság, a szigorú arc és a vigyázzállás, A rendíthetetlen ólomkatona helyett kucsmájában itt a palota őre.
Lelőhely: Butlers, Hang On karácsonyfadísz, London, 690 Ft

26 őrületes karácsonyfadísz

Akinek a piros telefonfülke és a A Buckingham-palota őre nem volt elég, annak ott a Tower Bridge. Csillogón és ellenállhatatlanul. Legyen minden londoni jelkép a karácsonyfádon!
Lelőhely: Butlers, Hang On dísz, London híd, 990 Ft

26 őrületes karácsonyfadísz

Országok iránti elfogultsággal senki se vádolhat. Moszkva ugyanolyan csábító, mint London, sőt, a csillámló hagymakupolák igazi ellenpontjai lehetnek a szürke ködbe öltözött Tower Bridgenek. Multikulti a karácsonyfán.
Lelőhely: Butlers, Hang On dísz, Szent Basil-székesegyház, 1490 Ft

26 őrületes karácsonyfadísz

A klasszikus játék kacsa remek marketingérzékkel próbálja magát újrapozicionálni. Sárga műanyag bőrét már régen lecserélte, mostanság fürdőkád helyett karácsonyfán üti el az időt.
Lelőhely: Butlers, Hang On karácsonyfadísz, kacsa, 590 Ft

26 őrületes karácsonyfadísz

Egy egész zenekar elfér a fán. A szaxofonon kívül kapható még gitár, zongora, szintetizátor és mikrofon is. Vajon a zenészek ugyanúgy megunják karácsonyra a hangszereket, mint a cukrász a bejglit?
Lelőhely: Butlers, My Tunes dísz, szaxofon, 2990 Ft

26 őrületes karácsonyfadísz

A giccs felsőfoka: táncoló disznó tütüben. Nem, nincs itt semmi gúny vagy cinizmus, a karácsonyfa-díszítést senki se használja a konzumidiotizmus pellengérre állításához. Malacunk csábos és bájos, elképesztő és humoros. A csillogás és az őrültség mindenkinek jár, egy önkifejezésben nagyszerű malachölgynek is. Olyan giccses, hogy ez már művészet.
Lelőhely: Butlers, Hang On karácsonyfadísz, balerina, 990 Ft

26 őrületes karácsonyfadísz

Nehéz eldönteni, hogy ez a szárnyas kisfiú, nevezzük angyalnak, a csörgődobbal boldogan zenél, vagy diszkosznak képzeli és épp eldobni készül. Mindezen felül régies megjelenésével jól illeszthető klasszikus karácsonyi dekorációkba és a bőséges karácsonyi ebéd után műelemzése ajánlott.
Lelőhely: Budai Nosztalgia-Home, angyal, 1590 Ft

26 őrületes karácsonyfadísz

Pulóver, kantáros nadrág és overall, a házi manók leendő ruhái. A karácsony kiváló alkalom a házi manók felszabadítására. (Ugyanis házi manót úgy lehet felszabadítani, hogy ruhát adsz neki.) Barátságuk jól fog jönni a következő években.
Lelőhely: Budai Nosztalgia-Home, manóruhák, 1000 Ft/db

26 őrületes karácsonyfadísz

Mindig van egy legkisebb, egy nem túl szerencsés. Tavaly és tavalyelőtt ő a raktárban töltötte a karácsonyt, senkinek se kellett, idén viszont nem eshet meg vele ez a csúfság. Aggódásának egyetlen oka, hogy attól fél, senki se fogja szeretni.
Lelőhely: Budai Nosztalgia-Home, rénszarvas, 500 Ft

26 őrületes karácsonyfadísz

Amikor arról volt szó, hogy idén karácsonykor mindent a fára lehet akasztani, akkor az nem volt vicc. A legegyszerűbb ültetőlapáttól a dekoráltig minden kerülhet a fára. Érdemes jó erőset választani, hogy tavasszal könnyebben menjen az ültetés. A régi lapátokat sem szabad kidobni. Pirosra vagy aranyra kell fújni, és máris készen van a 2010-es év legtrendibb karácsonyfadísze.
Lelőhely: Budai Nosztalgia-Home, hólapát, 1900 Ft

26 őrületes karácsonyfadísz

Az idei év szőrmemániája nemcsak a kifutókat fertőzte meg, de a csillagokat is. A szőrös csillag természetesen műszőrméből készül és felér egy divatsokkal. A fán viszont meglehetősen jól mutat.
Lelőhely: Casa Provenza, szőrös csillag, 1200 Ft

26 őrületes karácsonyfadísz

Az apró mackó először kulcstartónak tűnt, és karácsony után akár lehet ez a másodlagos funkciója, de piros-fehér, candycane-os bundája egyértelműsítette aktuális feladatát. Sok-sok mackót a karácsonyfára!
Lelőhely: Casa Provenza, csíkos mackó, 650 Ft

26 őrületes karácsonyfadísz

Idén karácsonykor szó szerint szárnyalhat a képzelet. A klasszikus karácsonyi színeket újfajta formákkal variálhatjuk. Fehér nemcsak a hópehely lehet, hanem a lepke vagy a plüssállatka is.
Lelőhely: Casa Provenza, pillangó, 450 Ft

26 őrületes karácsonyfadísz

Békebeli karácsonyok hangulatát idézik a topánok, amelyek úrhölgyek cipőinek kicsinyített másai. A kézzel varrt cipellők elsősorban lányos családoknak ajánlottak.
Lelőhely: Nosztalgia Kacatok Boltja, topánkák 400 Ft/db

26 őrületes karácsonyfadísz

Nem túl apró, viszont nagyon kedves maci néhány folttal. Eredetileg alvómacinak készült, de karácsonyfadíszként is használható. Bájossá és játékossá teszi a karácsonyfát. A gyerekek imádják.
Lelőhely: Nosztalgia Kacatok Boltja, kockás mackó, 2800 Ft

26 őrületes karácsonyfadísz

Kézzel készített hóember, akinek a pocakját és kalapját elvitte a cica. Fura figura, mesét kell írni róla!
Lelőhely: Nosztalgia Kacatok Boltja, hóember, 1000 Ft

26 őrületes karácsonyfadísz
 Lelőhelyek:
Artvirág – 2040 Budaörs, Építők útja 2–4.
www.artvirag.hu »

Villa Bagatelle
– 1126 Budapest, Németvölgyi út 17.
www.villa-bagatelle.com »

Nosztalgia Kacatok Boltja
– Budapest XIII. ker., Herzen u. 5.
www.nosztalgiadesign.hu »

Butlers
– Budapesten 4 üzlet működik, üzletlista a honlapon.
www.butlers.hu »

Casa Provenza
– 1132 Budapest, Csanády utca 16.
www.casaprovenza.hu »

Budai Nosztalgia-Home
– 1024 Budapest, Lövőház u. 21.
www.nosztalgiahome.blogspot.com »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top